Ratunku śnieg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Nie martw się, to tylko na pożegnanie Adama - niech chłopak ma radochę przy ostatnim skoku
U mnie też biało, a wczoraj w puszce zmieniłem kapcie na letnie - będzie jazda figurowa
U mnie też biało, a wczoraj w puszce zmieniłem kapcie na letnie - będzie jazda figurowa
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Ze zmianą opon to nie ma się co śpieszyć. Ja zmienię nie wcześniej jak 15 kwietnia. I to dopiero jak się pogoda ustabilizuje. W dziwnych miejscach, lasach itd zawsze lód dłużej leży i lepiej niespodzianej w trasie nie mieć :-)Badger pisze:A mnie tak kusiło, żeby w puszce już założyć letnie kapcie ....
A chciałem sobie dzisiaj polatać - specjalnie wczoraj w firmie do 22 siedziałem, żeby dzisiaj mieć święty spokój
[ Dodano: Sob Mar 26, 2011 ]
A bym zapomniał. Przybył Ci w Dąbrowie jeden parafianin z VN-em. Moja 750ka tam się zadomowiłaWitek pisze:A musza Ci powiedzieć, że całkiem dobrze. Ale jeszcze kilka dni temu piżdziło jak cholera. Mam nadzeję, że to już przeszłość. Pozdrawiam Piaseczno
no to sobie pojeździliśmy szok przeżyłam jak zobaczyłam na dachach śnieg oj już niech zima odpuszcza...
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
A ja właśnie jadę wymienić w 4o opony na letnie. W d ...e mam ten śnieg. Zimo sio.
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Apropo zmarzniętych paluchów - w zeszłą niedzielę najbardziej przeszkadzał mi brak dobrych rękawic (mam z grubej skóry i raczej jesienno-wiosenne i niby ciepłe..), ale na taką temperaturę to tylko podgrzewane manetki.. i można śmigać, Maciek był jedynym z takimi. Ja miałam ręce zdrętwiałe po przybyciu do Modlina...Luzak pisze:No i mimo takiej pogody, skorzystałem ze słonecznego popołudnia i "pyknąłem" 100 km.
Przy okazji przetestowałem nowy kask C3 i nową kurtkę Extremadurę Modeki. Gdyby nie za cienkie rękawice nie zauważyłbym, że było tylko 5 st. A po drodze minąłem tylko 1 moto i tyle.
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
a gdzież tam a po co tam też się piorą albo będą się praćDzidzia pisze:tylko w okolicach Sosnowca?... i tylko panom?....Lacik pisze:PAnowie z okolic sosnowca, od wtorku ma byc ladnie i cieplo
Moja dziewczyna ktora siedzi na erasmusie w turcji mowila ze maja tam juz 20 stopni. Ehhhhh oni to tam maja fajnie
ja kceeeem do Turcji
a tu proszę ja Ciebie słoneczko zawita i od środy już po 17 gradusów ma być
jeśli tak będzie Piotruś to wypróbuję moje nowe oponki
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/