Witam
- Slawek
- Miejscowość: Nowa Wieś (Pruszków)
- Motocykl: VN1700 Classic Tourer
- VROC: 33577
Witam
Dzień dobry Państwu,
piszę Państwu, bo mam nadzieję, że także Panie zaglądają tutaj.
Mam na imię Sławek, na Vulkanie jeżdżę dopiero od roku, bardzo chciałem o tym porozmawiać....
Wczoraj w Monsterbike'u zobaczyłem plakat Vulcanerii, no i jestem.
Przy okazji pytanie:
Bardzo chciałbym wybrać się do Fijałkowa, ale chyba jestem kompletnym debilem, bo nigdzie nie mogą znaleźć informacji co i jak?
- Czy trzeba się wcześniej zapisać?
- O której należy się pojawić?
- Co z noclegiem?
- Co z żarciem
- Ile to kosztuje?
- Gdzie wpłacać?
....
Skierujcie proszę nowicjusza na odpowiedni link.
pozdrawiam
Sławek
piszę Państwu, bo mam nadzieję, że także Panie zaglądają tutaj.
Mam na imię Sławek, na Vulkanie jeżdżę dopiero od roku, bardzo chciałem o tym porozmawiać....
Wczoraj w Monsterbike'u zobaczyłem plakat Vulcanerii, no i jestem.
Przy okazji pytanie:
Bardzo chciałbym wybrać się do Fijałkowa, ale chyba jestem kompletnym debilem, bo nigdzie nie mogą znaleźć informacji co i jak?
- Co z noclegiem?
- Co z żarciem
- Ile to kosztuje?
- Gdzie wpłacać?
....
Skierujcie proszę nowicjusza na odpowiedni link.
pozdrawiam
Sławek
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
- Co z noclegiem?
- Co z żarciem
- Ile to kosztuje?
- Gdzie wpłacać?
Witam na początku zatem to Twój 1700 stał wczoraj przed serwisem , a co do zlotu wygląda to tak.
Stawiasz się kiedy chcesz i na ile chcesz, jedzonko i napoje dostępne w gospodzie wg własnych potrzeb.
Nocleg na polu namiotowym tak więc z namiotem lub wcześniej z kempingiem zawitać o pokoje to raczej ciężko będzie.
Zapisy będą ciut później w celu posiadania wiedzy o koszulkach i znaczkach zlotowych.
Na razie nie wpłacać, będziemy regulować na miejscu lub tuż przed zlotem przelewem
- Co z noclegiem?
- Co z żarciem
- Ile to kosztuje?
- Gdzie wpłacać?
Witam na początku zatem to Twój 1700 stał wczoraj przed serwisem , a co do zlotu wygląda to tak.
Stawiasz się kiedy chcesz i na ile chcesz, jedzonko i napoje dostępne w gospodzie wg własnych potrzeb.
Nocleg na polu namiotowym tak więc z namiotem lub wcześniej z kempingiem zawitać o pokoje to raczej ciężko będzie.
Zapisy będą ciut później w celu posiadania wiedzy o koszulkach i znaczkach zlotowych.
Na razie nie wpłacać, będziemy regulować na miejscu lub tuż przed zlotem przelewem
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
O witam sąsiada :-).
W Monster Bike'u to i mój wczoraj stał a i ja przed 18tą byłem u nich :-)
W Monster Bike'u to i mój wczoraj stał a i ja przed 18tą byłem u nich :-)
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Oj tam oj tam. Jest okazja jeździć. A poza tym, w miarę blisko mam z roboty na Mokotowie.
MaciekSz
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Witaj Sławku miło poznać kogoś, kto ledwo się przedstawia, to już pędzi na zlot do Fijałkowa no to pewnie załapiesz się tez na jakieś jazdy grupki mazowieckiej
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/