Witam
- Pees
- Miejscowość: Ruda Wielka
- Motocykl: EN 500 '92 A2 (czyli naprawdę '91)
- VROC: 0
Z pomocą administratora się da. Trzeba ręcznie w bazie danych grzebnąć.Slawek pisze:Lecho, nie bardzo się da technicznie, albo nie wiem jak to zrobić. Jak się rejestrowałem to nick Slawek był wolny to wziąłem. Chyba tylko po maszynce można nas rozróżnić, choć oba Nomady. Różnimy się ociupinę pojemnością 1700 vs 1600
- Ja-jo
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN750,GSF1200s
- VROC: 33339
Widzisz, od tego poglądu do stwierdzenia nigdzie sam nie pojedziesz wcale nie jest tak daleko. Pewnie to kwestia przełamania bariery zaufania że was nie zabijesz i takie tam pierdoły mało istotne , ale to może jakieś aniołki powinny się wypowiedzieć w kwestiach negocjacji i prania mózgów, znaczy przejęzyczyłem się, oczywiście namawiania i zaufaniaKonrad pisze: Za każdym razem jak podejmuję temat zlotu w Fijałkowie mówi mi żebym sam jechał.
- Lecho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 Classic
- VROC: 32224
Slawek pisze:Lecho, nie bardzo się da technicznie, albo nie wiem jak to zrobić. Jak się rejestrowałem to nick Slawek był wolny to wziąłem. Chyba tylko po maszynce można nas rozróżnić, choć oba Nomady. Różnimy się ociupinę pojemnością 1700 vs 1600
Mea culpa
Nie zauważyłem nawet różnicy. Podobno czyta się pierwszą i ostatnią literę wyrazu i jak ilość liter jest odpowiednia, to mózg pobiera gotowy wyraz z magazynu.