No pogrzało ich do spodu !!!!
- centek
- Miejscowość: Bełchatów
- Motocykl: Honda Varadero
- VROC: 31455
Co Ty Mirko... Post Diabla to po prostu GŁOS ROZSĄDKU... Wszyscy korzystamy z maszyn napędzanych paliwem... mniej lub bardziej głośnych...
Mieszkam w bloku i jak mi kurwa jeden z drugim po 23 na odkreconej manecie przejadą pod blokiem - to bym zabił - uwierz mi...Zero szacunku dla nastoletnich gowniarzy. Nie mam cichutkiego wydechu i lubie jebnac manetką, ale nie po 23 wieczorem pośród bloków...
Owszem, zdarzyło mnie się w nocy w Fijałkowie odpalić moto i pryzgazować, ale przy specjalnym przywoleniu gospodarzy, u których mieszkalem i ku uciesze ich dzieciakow, które mi na kolanach siedzialy na moto i kręcily manętką...
Mieszkam w bloku i jak mi kurwa jeden z drugim po 23 na odkreconej manecie przejadą pod blokiem - to bym zabił - uwierz mi...Zero szacunku dla nastoletnich gowniarzy. Nie mam cichutkiego wydechu i lubie jebnac manetką, ale nie po 23 wieczorem pośród bloków...
Owszem, zdarzyło mnie się w nocy w Fijałkowie odpalić moto i pryzgazować, ale przy specjalnym przywoleniu gospodarzy, u których mieszkalem i ku uciesze ich dzieciakow, które mi na kolanach siedzialy na moto i kręcily manętką...
dzisiaj miałem przykład że przydaje się głośniejszy wydech , jakby gość w puszce mnie nie usłyszał byłby dzwon , zakręt w mieście , skręcam gościu wali środkiem, odkręciłem manetkę wyrwałem gościa chyba ze snu , otumaniony jakiś , usłyszał mnie i zjechał , brakowało sekund , więc moim zdaniem przydaje się trochę głośniejszy wydech , chyba ich pogrzało i to konkretnie
szczęście i radość , wolność i swoboda
- Ja-jo
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN750,GSF1200s
- VROC: 33339
To ja też chciałem sie wpisać w kontekst ludzi którzy nie mają nic do powiedzenia, i mają nieodpowiedni wydech do nieodpowiedniego motocykla...VN 2000 Diablo pisze:Odpowiedni wydech do odpowiedniego motocykla to prawdziwa przyjemność i jego urok . Takie jest moje zdanie. MIRKO MAM TAKIE WRAŻENIE ŻE TY NIE JESTEŚ ŻADNYM BIKEREM TYLKO PRZYKRYWKĄ, cały urok V-twina to jego klang. Zresztą ty nie masz V-twina i co możesz na ten temat powiedzieć.
więc nie mówię....
...a ch... tam, ale będę pisał
Po primo, lepiej być przykrywką, czy pustym kotłem pod przykrywką....wybacz ale nie mogłem się powstrzymać, bo jaki piszesz takie rzeczy to mam wrażenie ze usiadłeś na gwoździu i nie wiem jak ci pomóc na odległość.
Prawa ustalają ludzie na podstawie badań odnoszących sie do zdrowia człowieka, tak by w możliwie każdej sytuacji było dobrze, a nie zakładać że każdy będzie rozsądny, światły i miły dla bliźnich.
To że głośny wydech daje znać współużytkownikom dróg o naszym istnieniu to wie każdy i to ze tak jest bezpieczniej i że kierowcy, kierownice i reminiscencje czterech pancernych w swoich rudych sto...ileśtam-taramtam jeździć nie umią i pomyślunku i wyobraźni u nich tyle co...ech każdy wie ile, to jest wiadome.
Ale to nie znaczy że należy pozwolić na to bo efekt jest taki że gnoje zapierdalają w nocy od świateł do świateł ścigając się z własnym ego.
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
- VROC: 0
każdy ma to co lubi, czesto jest tak ze im mniejszy motor to wiecej robi chłasu, ja smigam na orginalnych i tyle jak lece 170 km/h to i tak bez ruznicy dla mnie czy mam orginalny czy głośny wydech bo od wiatru i tak go nie słychać kupiłem tez orginalne rurki rozwierciłem wywaliłem katy, motor był szybszy bo 215km/h ale przy 130km/h miał gorszą elastycznośc i słabiej sie zbierał (przymulał) wiec wydechy wylądowały l w garazu a ja smigam na orginałkach, czasem tylko na jakims spodkaniu motocyklowym podjadą ryczące 750 to tak jakos głupio bo piecyk 2,1 litra a cichutki, pozdrawiam