Życzenia Urodzinowe
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Niech nam żyją - kto??
Niech nam żyją - kto??
Abrams, Albert i Pees. Panowie, 100 lat na motocyklu.
PS. taka mała dygresja: osoba obchodząca urodziny to jubilat (solenizantów mamy w czasie imienin)
Niech nam żyją - kto??
Abrams, Albert i Pees. Panowie, 100 lat na motocyklu.
PS. taka mała dygresja: osoba obchodząca urodziny to jubilat (solenizantów mamy w czasie imienin)
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
100 lat, 100 lat niech żyją żyją nam!!! Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, prostych dróg, lekkich poboczy i tysięcy kilometrów bez uszczerbku!
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Thomas
- Miejscowość: Chorzów, Bytom
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 33040
Jeszcze raz panowie 100 lat
PS. Badger według mnie a mam rację solenizant obchodzi urodziny a jubilat to taki który obchodzi jakąś okrągłą rocznicę tak jak nasz Albert okrągłe 40 jeszcze raz lub przykład Witka 50
A w większości rejonów Polski obchodzi się tylko urodziny, tak jak i my na Śląsku a imieniny to tylko powód do imprezy bez urazy ale to taka moja dygresja :mrgrin: :mrgrin: :mrgrin:
PS. Badger według mnie a mam rację solenizant obchodzi urodziny a jubilat to taki który obchodzi jakąś okrągłą rocznicę tak jak nasz Albert okrągłe 40 jeszcze raz lub przykład Witka 50
A w większości rejonów Polski obchodzi się tylko urodziny, tak jak i my na Śląsku a imieniny to tylko powód do imprezy bez urazy ale to taka moja dygresja :mrgrin: :mrgrin: :mrgrin: