Ogłoszenia parafialne
- Kuba
- Miejscowość: Legionowo
- Motocykl: VN 750, VN 15, vn 900
- VROC: 31422
Panowie zrobiłem projekt zgodnie z wytycznymi przywiezinymi przez Was z kongresu:
"...Jest poza tym robota dla Kuby. Kongres poinformował nas, że logo ma być trzyczęściowe. Nie da rady zrobić zajebistego logo, jakie znamy, musimy oddzielić logo od nazwy klubu, czyli tak: po pierwsze primo dostaniemy zgodę na umieszczenie w górnej części pleców nazwy klubu VULCANERIA. Po drugie primo dostaniemy zgodę na umieszczenie w dolnej części kamizelki słów KAWASAKI CLUB i po trzecie primo, które będzie zwieńczeniem naszych starań w strukturach Kongresu MC, otrzymamy permisję na umieszczenie logo w tylnej, centralnej części kamizelki..."
"...Jest poza tym robota dla Kuby. Kongres poinformował nas, że logo ma być trzyczęściowe. Nie da rady zrobić zajebistego logo, jakie znamy, musimy oddzielić logo od nazwy klubu, czyli tak: po pierwsze primo dostaniemy zgodę na umieszczenie w górnej części pleców nazwy klubu VULCANERIA. Po drugie primo dostaniemy zgodę na umieszczenie w dolnej części kamizelki słów KAWASAKI CLUB i po trzecie primo, które będzie zwieńczeniem naszych starań w strukturach Kongresu MC, otrzymamy permisję na umieszczenie logo w tylnej, centralnej części kamizelki..."
I tyle miał kongres - podział zostawił nam.Kuba pisze:Kongres poinformował nas, że logo ma być trzyczęściowe
I tak podzielone już jako projekt mamy pokazać na następnym kongresie.
Logo na przody zaakceptowane w 100% a tył - do zrobienia
Spoko - wiem Kubo że zrobiłeś to w/g informacji z tego postu (Centek - mówili o 3 częściach ale bez szczegółowych wytycznych.) - ale luz - tu mamy dowolność .
- MUKA
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Vn 1500 Classic tourer
- VROC: 0
Ja już piłem i od razu dmuchałem :evil2:
http://vulcaneria.pl/viewtopic.php?p=5187#5187
http://vulcaneria.pl/viewtopic.php?p=5187#5187
Rodzina, Klub, Barwy, Honor.