Witam i o zdrowie pytam!
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
No Sheriff...jeżeli masz chęć i czas to bardzo proszę o oględziny i ocenę .Ja mam za daleko,żeby tak sobie pojechać i oglądać.Też podejrzewam,że przebieg ma kosmiczny,ale z wyglądu ładny jest i nie ukrywam,że mi się podoba.Co sądzicie o cenie? 17500 to dobrze czy kiepsko? .Sheriff pisze:Kolego jeśli chcesz mogę go dla Ciebie obejrzeć chyba rozpoznaję otoczenie ze zdjęć jeśli się nie mylę to jest to niedaleko ode mnie.
- Sheriff
- Miejscowość: Koog aan de Zaan
- Motocykl: Versys 1000 GT
- VROC: 30486
Witaj kolego wczoraj wieczorem byłem oglądać tego Nomada. Powiem krótko nie polecam lub nie wart tej ceny. Nomad jest po ślizgu na lewej stronie przytarta mocno klamka kufra (prawie płaska nie widać bo folia chromowana naklejona) rysy na baku oraz przytarte mocno logo z tej samej strony. Można go kupić ale wtedy ja bym go osobiście malował. Logo na drugiej stronie też już było odklejane i przyklejone zostało niezbyt estetycznie tak więc coś też było nie tak po tamtej stronie. Co do silnika to chodzi dość równo miarowo mechanikiem nie jestem więc silnik uważam za ok przejażdżki nie robiłem więc jak jeździ Ci nie powiem zapalił bez problemu. Aha Przebieg 31183 mile razy 1,6 czyli jakieś 50 tys. Powiem tak jak bym już zdecydował się na moto po glebie to na bank szukał bym coś ze zdecydowanie mniejszym przebiegiem pozdrawiam Sheriff.
P.S. Facet ma zestaw dokładnych zdjęć jeśli Cię interesują poproś aby Ci wysłał.
P.S. Facet ma zestaw dokładnych zdjęć jeśli Cię interesują poproś aby Ci wysłał.