/Nie wiem czy to odpowiedni dział na taki temat, starałem się wybrać jak najlepszy/
Witajcie
Jestem na kupnie pierwszego choppera/cruisera. Problemowy jest mój wzrost 191cm (waga: 80kg) i ciężko mi znaleźć odpowiedni motocykl poniżej 1000cm^3. Na Marauderze 800 jeździło mi się na tyle dobrze, że zamierzałem go kupić. Ale nie jest to takie łatwe - wiecie: piszą gotowy do jazdy, a na oględzinach mechanik wylicza, że owszem ale pod warunkiem doinwestowania 2700zł I tym sposobem dalej jestem na kupnie. Dlatego też pomyślałem, że może rozglądnąłbym się jeszcze za Vulcanem, który nie mniej mi odpowiada. Tylko tu pojawia się problem: nigdzie w mojej okolicy (Kraków) nie sprzedają tego modelu (allegro, otomoto, komisy).
Dlatego też wielka prośba do posiadaczy Vulcana 800 z okolic Krakowa, Wieliczki lub Niepołomic: czy ktoś z Was pozwoliłby mi się np. jutro najlepiej późnym popołudniem/koło wieczora przysiąść się do swojego Vulcana? Oczywiście odwdzięczę się jakimś sześciopakiem, czy kasą - to do dogadania
Po prostu nie chcę przejechać województwa/kilku dla samej przymiarki, a zależy mi by jak najszybciej coś ciekawego kupić (na Maraudera nie jestem uparty) bo sezon mija.
Z góry serdecznie dziękuję!
Do posiadaczy VN 800 z okolic Krakowa Wieliczki Niepołomic