Przeciskanko
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
Jak by nie było ja i tak jestem w wielkim szoku a wręcz pod wrażeniem kultury jazdy kierowców w stolicy. Jadąc na zlot do Fijałkowa droga 631 od Rembertowa w stronę Zegrza wjechałem w ogromny korek. Byłem ogromnie zdziwiony, że kierowcy widząc mnie w lusterkach sami zjeżdżali na prawo ustępując mi miejsca. Tak jak pewnie już zauważyliście kierowcy z moich stron (Omega LU 4761K) w życiu by nie przepuścili motocyklisty. Tak więc my motocykliści przeciskający się w miejskich korkach róbmy to z głową może kiedyś zmieni się nastawienie kierowców samochodów czego życzę sobie i Wam.
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
- Thomas
- Miejscowość: Chorzów, Bytom
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 33040
Mam lepszy sposób wyciągasz gościowi kluczyki i do lasu lub w pole ,kiedyś tak zrobiłem choć gostek przepraszał ale nie ma zmiłuj ja i moja żona przawie się zesraliśmySAURO pisze:Taki kmiot z nr LU 4761 K to przykład że nie wszyscy mają mózgi. Typowe zachowanie psa ogrodnika. Życzę mu żeby nie trafił na jakiegoś nerwusa który mu lusterko z kopa odp li
- Lacik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
- VROC: 33363
ja bylem w szoku jak wracalismy z Fijalkowa. W pewnym momencie odlaczylem sie od grupy zeby podjechac na stacje zatankowac sie Burnem
Gonilem towarzystwo a puszki ladnie robily mi miejsce miedzy pacholkami a nimi Co prawda czasem nie widzieli mnie i czekalem, ale jak tylko zobaczyli to robili miejsce.
Gonilem towarzystwo a puszki ladnie robily mi miejsce miedzy pacholkami a nimi Co prawda czasem nie widzieli mnie i czekalem, ale jak tylko zobaczyli to robili miejsce.
- MaciekSz
Bo w Warszawie pod tym względem naprawde nie jest źle. I chyba im większe miasto i większe korki, tym jest lepiej.
Najbardziej sfrustowani są goście z małych miejscowości, którzy nagle znajdują się w sytuacji, w której na przejechanie 5 km potrzebują tyle czasu ile "u siebie" 50.
I prosze mi tu nie , bo sam w takim miasteczku sie wychowałem i długo szło się przyzwyczajać do dojazdów do pracy w 100lycy.
Najbardziej sfrustowani są goście z małych miejscowości, którzy nagle znajdują się w sytuacji, w której na przejechanie 5 km potrzebują tyle czasu ile "u siebie" 50.
I prosze mi tu nie , bo sam w takim miasteczku sie wychowałem i długo szło się przyzwyczajać do dojazdów do pracy w 100lycy.
MaciekSz
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Er6N, R1150RT
VROC #32197
mój kuzyn montował do kasku kamerkę co by nakręcić film z lotu lotnią (on - lotniarz) to może podpytam jaka kamerka, jak to robi? Sauro tylko powiedz o co pytaćSAURO pisze:Jak wykąbinuję sposób na zamontowanie kamerki na kasu to nakręcę parę filmików jak to się po Rzymie śmiga. Próbowałem na skuterze montować ale ulice są tak roz.............e że nic nie widać
Czekamy na filmik chociaż sobie pooglądam Rzym z Twojego kasku
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
dzisiaj w szczecinie robilem przeciskanko na odcinku jakiegoś 1km, nikt nie protestowal, a duzy autobys wycieczkowy zrobil mi pieknie miejsce i ręką pokazal zebym jechal, podziekowalem mu elegancko, na nastepnym skrzyzowaniu znowu przeciskanko i tu pierwszy Pan w kolejce otworzyl okno i powiedzial A LADNIE TO TAK SIE WPYCHAC a ja mu na to że swoim zachowaniem przyczyniam sie do skrocenia korka bo jak bym stanal na koncu to wydlużyłbym korek, a Pan na to CO RACJA TO RACJA NOGDY W TEN SPOSOB NIE POMYSLALEM zielone sie zapalilo ruszylem jako pierwszy i pomachalem ręką wszystkim za mną,
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
fajny artykuł: http://www.motogen.pl/artykuly/porady/w ... art55.html
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
faktycznie ciekawie gośc piszę,Badger pisze:fajny artykuł: http://www.motogen.pl/artykuly/porady/w ... art55.html
powiem szczerze ze nie spotkalem sie jeszcze z jakąs niemila sytuacja podczas przeciskania,
a czesto to robie, moze nie jest az tak xle z tymi zapuszkowanymi
- MaciekSz
Materiał z TVN
Normalnie nie wierzyłem w to, co zobaczyłem i usłyszałem. Pomijając pierwszy, dramatyczny, fragment materiału, to druga część jest naprawdę "po naszej myśli".
Normalnie nie wierzyłem w to, co zobaczyłem i usłyszałem. Pomijając pierwszy, dramatyczny, fragment materiału, to druga część jest naprawdę "po naszej myśli".
MaciekSz
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Er6N, R1150RT
VROC #32197