Witam wszystkich, naszło mnie ostatnio żeby ubrać swoją 750-tke. Próbowałem rozchodzić.... łudziłem sie że przejdzie ale dalej mi to łazi po łbie wiec chyba coś muszę zrobić
Myślałem o szybie, sakwach i być może krawacie. Obejrzałem dziesiątki maszyn na necie, jedne wyglądają dobrze inne średnio. Czy macie jakieś doświadczenia odnośnie dozbrajania maszynek?
Jeśli chodzi o szybę to jaką wybrać mniejszą czy większą jasną czy przyciemnioną z jaką vulcan w/g was lepiej wygląda? Kolejny temat - sakwy. Na allegro jest kilka propozycji, większe, mniejsze. Zastanawiam się jakie wziąć. Małe wydają się być niefunkcjonalne bo nic nie można zmieścić, a większe nie wiem jak mocować. Macie założone tak że zakrywają tylny amor, czy bardziej z tyłu za amortyzatorem? kupując moją Kawe dostałem oparcie pasażera ale bez poduszki -sam stelaż. Zna ktoś z Was fajny namiar na fachurę który by się podjął takie oparcie zrobić? Będę wdzięczny za każdą sugestie czy podpowiedz.
Swoją droga jak ktoś chce odsprzedać szybę, sakwy lub inne fajne gadżety do mojego moto to czekam na propozycje na PW.
Pozdro all
Ubieranie Vulcana
Ubieranie Vulcana
VN 750 '85 ... dla mnie pięknota
Ja robiłem sam oparcie, kupiłem sobie płaskownik z nierdzewki wypolerowałem, wygiąłem do tego http://moto.allegro.pl/poduszka-sissyba ... 52304.html ta poduszkę poskręcałem i wygląda super:)
-
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 900 Custom
- VROC: 31327
Sakwy polecam kupić większe ze względu na praktyczność. Mocowanie - najlepiej na stelażach z podpórkami. Natomiast szybę mocowaną do lag - będzie stabilniejsza. Polecam firmę Mgg. Jeśli chodzi o gmole to musisz wybrać jakie ci odpowiadają czy pazurki, czy klasyczne czy jeszcze inne. Na pewno poprawią bezpieczeństwo. Powodzenia.
マリウッシュ