Witam wszystkich fanów vulcana!!!
- Kaczor
- Miejscowość: Piaseczno Ostrów Maz
- Motocykl: vulcan vn 750
- VROC: 0
Witam wszystkich fanów vulcana!!!
Tak jak nakazuje dobry zwyczaj Pozdrawiam wszystkich miłośników Kawasaki vulcan 750 i nie tylko. Mam na Imnie Mariusz jestem posiadaczem kawasaki vn 750 rok. 93 r. od dwóch lat myślę ze sporo sie dowiem się, w wcześniej miałem EN, 500 ale zamieniłem go na tego obecnego. Bedzie możliwość wymiany zdań i poglądów na rożne tematy dotyczące naszych kawek. Tak maprawde licze na pomoc bo moja wiedza o tym modelu jest znikoma. Lewa w górę!‼
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witaj
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Kaczor
- Miejscowość: Piaseczno Ostrów Maz
- Motocykl: vulcan vn 750
- VROC: 0
Dzięki za serdeczne powitanie mam nadzieję, że jeszcze zdążymy się gdzież spotkać na trasie albo na zlocie, aby zobaczyć z bliska twarze i wypić po browarze przy jakimś ognisku.
Teraz jestem uziemiony wczoraj trochę grzebałem, bo nie było ładowania i po sprawdzeniu wszystkich kabelków znalazłem przyczynę okazało się ze to regulator napięcia upalony jeden styk i raz łączyło a raz nie teraz czekam na dostawę Nie wiem czy cena za niego 150zl jest akurat.
Jak się ogarnę wstawie parę fotek?
Pozdrawiam
Teraz jestem uziemiony wczoraj trochę grzebałem, bo nie było ładowania i po sprawdzeniu wszystkich kabelków znalazłem przyczynę okazało się ze to regulator napięcia upalony jeden styk i raz łączyło a raz nie teraz czekam na dostawę Nie wiem czy cena za niego 150zl jest akurat.
Jak się ogarnę wstawie parę fotek?
Pozdrawiam
tel.605327150