Ankieta do magisterki jescze raz
Ankieta do magisterki jescze raz
Witam!
Jeszcze raz proszę Was o wypełnienie ankiety, którą potrzebuję do napisania pracy magisterskiej.
W czerwcu wypełnialiście wersję testową, teraz po konsultacji z promotorem i małych zmianach jest już ostateczna. Trochę mi zeszło, ale wiadomo - wakacje jakoś nie sprzyjały pisaniu
Fajnie by było gdyby był jakiś odzew ze strony Aniołków, bo damski punkt widzenia na pewno wiele by wniósł.
Link: http://moje-ankiety.pl/respond-13799/sec-1XE9HZn9.html
Sorry za zaśmiecanie Forum i zakładanie właściwie identycznego tematu jak w czerwcu, ale chciałbym, żeby był bardziej widoczny.
Z góry dzięki i piwo dla wszystkich
Pozdrawiam
Jeszcze raz proszę Was o wypełnienie ankiety, którą potrzebuję do napisania pracy magisterskiej.
W czerwcu wypełnialiście wersję testową, teraz po konsultacji z promotorem i małych zmianach jest już ostateczna. Trochę mi zeszło, ale wiadomo - wakacje jakoś nie sprzyjały pisaniu
Fajnie by było gdyby był jakiś odzew ze strony Aniołków, bo damski punkt widzenia na pewno wiele by wniósł.
Link: http://moje-ankiety.pl/respond-13799/sec-1XE9HZn9.html
Sorry za zaśmiecanie Forum i zakładanie właściwie identycznego tematu jak w czerwcu, ale chciałbym, żeby był bardziej widoczny.
Z góry dzięki i piwo dla wszystkich
Pozdrawiam
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
Na forum.motocyklistow.pl chcieli, żeby przedstawić wyniki, więc i was może zainteresują. Co by się za dużo nie produkować poniżej wklejam treść posta którego naskrobałem na FM:
Dzisiaj jadąc sobie moto w pięknych jesiennych okolicznościach przyrody przypomniało mi się co obiecałem.
Już pół roku po obronie, a ja nic. Niektórzy chcieli, żebym opublikował wyniki ankiety. Więc robię to: http://moje-ankiety....i/id-13799.html
Wyniki niektórych pytań mogą wyglądać nieco dziwnie. Prawdopodobnie były to pytania z możliwością zaznacznia kilku opcji, lub takie, w których suwakiem zaznaczało się nasilenie jakieś cechy. Ja po zalogowaniu widzę każdą ankietę z osobna, więc dokładnie wiem o co chodzi, ale z wiadomych względów nie podam hasła do ankiety.
Obiecałem też drugą rzecz. Cóż, słowo to święta rzecz. Jak spotkacie kiedyś Kozła z Elbląga i będziecie w stanie udowodnić, że wypełnialiście ankietę, domagajcie się piwa
Pozostaje mi jeszcze podziękować wszystkim za pomoc w uzyskaniu kolejnego papieru i literek przed nazwiskiem.
Jeszcze ciekawostka - recenzentka mojej pracy, starsza, poważna kobieta po obronie podeszła do mnie i powiedziała, że na studiach jeździła BSA
Dzisiaj jadąc sobie moto w pięknych jesiennych okolicznościach przyrody przypomniało mi się co obiecałem.
Już pół roku po obronie, a ja nic. Niektórzy chcieli, żebym opublikował wyniki ankiety. Więc robię to: http://moje-ankiety....i/id-13799.html
Wyniki niektórych pytań mogą wyglądać nieco dziwnie. Prawdopodobnie były to pytania z możliwością zaznacznia kilku opcji, lub takie, w których suwakiem zaznaczało się nasilenie jakieś cechy. Ja po zalogowaniu widzę każdą ankietę z osobna, więc dokładnie wiem o co chodzi, ale z wiadomych względów nie podam hasła do ankiety.
Obiecałem też drugą rzecz. Cóż, słowo to święta rzecz. Jak spotkacie kiedyś Kozła z Elbląga i będziecie w stanie udowodnić, że wypełnialiście ankietę, domagajcie się piwa
Pozostaje mi jeszcze podziękować wszystkim za pomoc w uzyskaniu kolejnego papieru i literek przed nazwiskiem.
Jeszcze ciekawostka - recenzentka mojej pracy, starsza, poważna kobieta po obronie podeszła do mnie i powiedziała, że na studiach jeździła BSA
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Że zacytuję z ankiety:
Gdyby dokonywał(a) Pan(i) zakupu motocykla w najbliższym roku byłby to:
4.2% 5 Harley-Davidson XL Sportster
5.9% 7 Harley-Davidson FX Dyna
6.8% 8 Harley-Davidson FL Softail
4.2% 5 Harley-Davidson Touring
1.7% 2 Harley-Davidson VRSC V-Rod
10.2% 12 motocykl brytyjski
5.1% 6 motocykl niemiecki
49.2% 58 motocykl japoński
10.2% 12 motocykl włoski
2.5% 3 motocykl innej produkcji
Daje do myślenia
Gdyby dokonywał(a) Pan(i) zakupu motocykla w najbliższym roku byłby to:
4.2% 5 Harley-Davidson XL Sportster
5.9% 7 Harley-Davidson FX Dyna
6.8% 8 Harley-Davidson FL Softail
4.2% 5 Harley-Davidson Touring
1.7% 2 Harley-Davidson VRSC V-Rod
10.2% 12 motocykl brytyjski
5.1% 6 motocykl niemiecki
49.2% 58 motocykl japoński
10.2% 12 motocykl włoski
2.5% 3 motocykl innej produkcji
Daje do myślenia
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Jednym słowem - każda pliszka swój ogonek chwali.
Najważniejsze to aby bezpiecznie i do przodu
Najważniejsze to aby bezpiecznie i do przodu
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"