VN2000 - dyskusja na temat danych eksploatacyjnych
wpadła mi w ręce 644 stronna instrukcja obsługi do vn 2000 po angielsku, gdyby komuś była potrzebna mogę wysłać na maila
jest co poczytać na w zimowe wieczory
aaaa wkradł się błąd stron jest tylko 633
jest co poczytać na w zimowe wieczory
aaaa wkradł się błąd stron jest tylko 633
Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami.
— Ernest Hemingway
— Ernest Hemingway
spoko, dyskusja robi się jałowa i nic nie wnosi do tematu. Tylko jak byś mógł to daruj se z bezpodstawnymi oskarżeniami o piractwo. Nikt niczego nie skanował a serwisówka jest legalna i pochodzi od amerykańskiego klubu VN.
pozdr
pozdr
Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami.
— Ernest Hemingway
— Ernest Hemingway
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
proxy6, a zdradź mi proszę ile za nią zapłaciłeś??
z tego co wiem, to Kawasaki nie wydaje darmowych serwisówek, tylko każe sobie płacić.
A nawet jeśli masz oryginał, zapłaciłeś, to właśnie w tym temacie bezprawnie rozsyłasz go po necie.
z tego co wiem, to Kawasaki nie wydaje darmowych serwisówek, tylko każe sobie płacić.
A nawet jeśli masz oryginał, zapłaciłeś, to właśnie w tym temacie bezprawnie rozsyłasz go po necie.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Niestety źli ludzie starają się zarobić na innych i sprzedają bezprawnie serwisówki które są dostępne. Przerabiałem już ten temat mając bmw.
Serwisówki do bmw i kawasaki są po około 15 $, mam wujka w Outlawsach (proszę nie sugerować się nazwą) i w Australii wszystkie serwisówki są darmowe, nie ma też żadnych restrykcji co do ich rozprowadzania, nie wiem jak jest ze sprzedażą lub odsprzedażą bo tym się nigdy nie trudniłem. Za to z racji zatrudnienia muszę i staram się unikać piractwa bardziej niż diabeł święconej wody.
Serwisówki do bmw i kawasaki są po około 15 $, mam wujka w Outlawsach (proszę nie sugerować się nazwą) i w Australii wszystkie serwisówki są darmowe, nie ma też żadnych restrykcji co do ich rozprowadzania, nie wiem jak jest ze sprzedażą lub odsprzedażą bo tym się nigdy nie trudniłem. Za to z racji zatrudnienia muszę i staram się unikać piractwa bardziej niż diabeł święconej wody.
— Ernest Hemingway
— Ernest Hemingway