Witam.
Czy moze ktoś mi wytłumaczyc co oznaczają albo jakie są różnice w poszczególnych modelach Vulkanów 1500? Wszedzie się spotykam z tymi określeniami a nie mam źielonego pojęcia o co chodzi. Szukałem w necie ale jedyne podziały znalazłem na angielskich stronach ale nie zrozumiałem z tego za wiele. Oto podział jaki był na Wiki :
Vulcan 1500
Vulcan 1500 Classic
Vulcan 1500 Classic Fi
Vulcan 1500 Drifter
Vulcan 1500 L
Vulcan 1500 Mean Streak
Vulcan 1500 Nomad
Vulcan 1500 Nomad Fi
Na kilku forach spotkałem się także z określeniem VN15.
....... jakby ktoś miał chwilke czasu wyjaśnic co to oznacza to bede wdzięczny. Pozdrawiam
Kawasaki Vulkan 1500 - podział
- MUKA
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Vn 1500 Classic tourer
- VROC: 0
Fi - to oznaczenie że wtrysk paliwa. Reszta to nazewnictwo i związany z tym wygląd motocykla. VN15 to skrót myślowy. Wpisz sobie poszczególne nazwy motocykli w wyszukiwarkę a na pewno dostrzeżesz różnice w wyglądzie Vulcanów.
Podziałów jest bardzo dużo, oprócz nazw jest numeracje literowe przy silnikach, a,b,g itd.
Podziałów jest bardzo dużo, oprócz nazw jest numeracje literowe przy silnikach, a,b,g itd.
Rodzina, Klub, Barwy, Honor.
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211