Jestem fanem żużla.
Ten sport wzbudza we mnie wielkie emocje.
Wczoraj odbyło się Grand Prix w Toruniu i muszę się z Wami podzielić moją wielką radością bo oto 3 nasi reprezentanci zdobyli całe podium:
1. Tomasz Gollob
2. Rune Holta
3. Jarosław Hampel
Cóż powiedzieć, piękne zawody, nasi zdemolowali resztę.
Dziękujemy za zwycięstwo i prosimy o więcej.
Na początku sezonu przyjąłem sobie, że ten, który chce zostać mistrzem świata musi w każdym turnieju przywozić 15 pkt.
Po jedenastu GP miałby wtedy 165 pkt.
Jak na razie i Hampel i Gollob jadą po mistrza, po pięciu rundach Jarek ma 75 a Tomek 78 pkt. czyli obaj tę zakładaną przeze mnie średnią w każdym GP zdobywają.
Wg. mnie ten, który będzie miał powyżej 165 pkt. na koniec sezonu będzie mistrzem świata.
Zapraszam do dyskusji wszystkich, którzy czują, że mają odrobinę metanolu we krwi
Tylko Speedway
POLSKA
Drużynowym Mistrzem Świata na żużlu!!!
Żużlowcy reprezentacji Polski po raz drugi z rzędu zostali mistrzami świata. W finale Drużynowego Pucharu Świata pokonali po emocjonujących zawodach w duńskim Vojens gospodarzy imprezy oraz Szwedów i Brytyjczyków.
nasz kapitan Tomasz Gollob pieczętuje zwycięstwo w ostatnim biegu
Drużynowym Mistrzem Świata na żużlu!!!
Żużlowcy reprezentacji Polski po raz drugi z rzędu zostali mistrzami świata. W finale Drużynowego Pucharu Świata pokonali po emocjonujących zawodach w duńskim Vojens gospodarzy imprezy oraz Szwedów i Brytyjczyków.
nasz kapitan Tomasz Gollob pieczętuje zwycięstwo w ostatnim biegu
Speedway...