A tak mało brakowało
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
A tak mało brakowało
No i co znowu się nie udało ale lepsze 2-2 niż przegrana
Brakło nam jak zwykle 30 sekund do zwycięstwa ale mogło być lepiej.
Jakie wasze opinie po...
Brakło nam jak zwykle 30 sekund do zwycięstwa ale mogło być lepiej.
Jakie wasze opinie po...
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: -----
- VROC: 32197
Jak zwykle wina sędziego. Niesłusznie podyktowany karny. Przedłużony mecz o TĄ minutę.
MaciekSz
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Ja musiałem zapodać sobie kroplówkę............. niesłusznie doliczona minuta, sędzia mógł przerwać mecz regulaminowo o wiele wcześniej.
Duże, naprawdę duże uznania dla BRAMKARZA ale i nasza drużyna grała....... normalnie jak nie nasza
Wytłumaczcie mi jak to jest że chłopaki widać że jednak potrafią grać tylko............. nie pod presją eliminacji, wyjścia z grupy etc.
Ale co by nie mówić jestem i tak pod wrażeniem....
UWAGA : Pan D.Dudka nie jest winien ostatniej bramki, to jest moje osobiste zdanie.....
Echchch, gdybyśmy tak zawsze grali, akcja za akcję (prawie), "z pierwszej" (no może się udawało ale i tak ładnie wychodziło), co by nie powiedzieć poprawna obrona choć skrzydełka troszkę słabe ....... było na co popatrzeć i duży szacunek dla chłopaków bo zostawili tam kawał serducha na tej murawie....
a i mina L.Podolskiego z deczka wkurzonego jak nie mógł wykończyć akcji - bezcenna ( a była taka jedna)
powtórzę się.... mimo wszystko trochę optymizmu mam
Duże, naprawdę duże uznania dla BRAMKARZA ale i nasza drużyna grała....... normalnie jak nie nasza
Wytłumaczcie mi jak to jest że chłopaki widać że jednak potrafią grać tylko............. nie pod presją eliminacji, wyjścia z grupy etc.
Ale co by nie mówić jestem i tak pod wrażeniem....
UWAGA : Pan D.Dudka nie jest winien ostatniej bramki, to jest moje osobiste zdanie.....
Echchch, gdybyśmy tak zawsze grali, akcja za akcję (prawie), "z pierwszej" (no może się udawało ale i tak ładnie wychodziło), co by nie powiedzieć poprawna obrona choć skrzydełka troszkę słabe ....... było na co popatrzeć i duży szacunek dla chłopaków bo zostawili tam kawał serducha na tej murawie....
a i mina L.Podolskiego z deczka wkurzonego jak nie mógł wykończyć akcji - bezcenna ( a była taka jedna)
powtórzę się.... mimo wszystko trochę optymizmu mam
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Wszyscy kopią piłkę a wygrywają i tak...
Mimo wszystko szkoda chłopaków, bo gdyby nie ta druga brama to może by bardziej w siebie na przyszłość uwierzyli. Ale i tak było lepiej niż zwykle.
Mimo wszystko szkoda chłopaków, bo gdyby nie ta druga brama to może by bardziej w siebie na przyszłość uwierzyli. Ale i tak było lepiej niż zwykle.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
a ja się boję, ze wtedy obrośli by w piórka, zrobili sobie kolorowe fryzury, każdy by się wytatuował, każdy by się obnosił z tym, ze pokonał Niemcy i do czerwca 2012 byłaby dupa a nie reprezentacja. Mało już było takich przypadków??fitter pisze:Wszyscy kopią piłkę a wygrywają i tak...
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639