Witam Klubowiczow
- Jarecki
- Miejscowość: irlandia
- Motocykl: vn1500 classic
- VROC: 0
Witam Klubowiczow
Witam Wszystkich Szanownych klubowiczow. Mam na imie Jarek psedo Jarecki 31lat zarejestrowałem sie wczoraj pochodzę z Jastrzębia-Zdroju ale aktualnie na emigracji.Zawsze bardzo mi sie podobały motocykle ale nie było okazji ani mozliwości zakupu moto.Aż w końcu zakupiłem moje cudo VN1500 z 1997roku.Jestem świezym motocyklistą wiec wszelkie uwagi i porady bedą bardzo cenne dla mnie.
Pozdrawiam Jarecki
P.S.
pozdrowionka dla forumowicza psedo Nabes
Pozdrawiam Jarecki
P.S.
pozdrowionka dla forumowicza psedo Nabes
- Jarecki
- Miejscowość: irlandia
- Motocykl: vn1500 classic
- VROC: 0
Dziki Wielkie za tak miłe powitanie.
Tak pierwsze moto i 1500 Tehet .Jakos daje rady troszke mnie przerazał na początku ale jest ok.Nie mam za duzego doświadczenia praktycznie zerowe ale mam wrażenie ze vulcan jest naprawde przyjemny i łatwy w prowadzeniu.Bo tak duzy model jak vn1500 po prostu wsiada sie i jedzie
Pozdrowinka
Tak pierwsze moto i 1500 Tehet .Jakos daje rady troszke mnie przerazał na początku ale jest ok.Nie mam za duzego doświadczenia praktycznie zerowe ale mam wrażenie ze vulcan jest naprawde przyjemny i łatwy w prowadzeniu.Bo tak duzy model jak vn1500 po prostu wsiada sie i jedzie
Pozdrowinka