witam wszystkich
-
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 0
witam wszystkich
witam serdecznie wszystkich zakręconych bajkerów jeżdżących na kawaski i nie tylko , miałem przyjemność dzisiaj się zarejestrowac na waszej stronie i odrazu korzystam z okazji żeby sie przywitać i pozdrowić wszystkich forumowiczów.Śmigałem ostatnie 6 lat na nomadzie 1500, obecnie jestem szczęśliwym posiadzczem VN 2000
Mały rider
-
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 0
Z przyjemnościa bym pojechał ale sprzęta całego rozczłąkowałem bo na przyszły sezon chciałbym go przebudować i troche bajerów pododawać , ale od jakiegoś wyskoku lub dobrego browara sie nie wymiguje .Dosman pisze:Witaj
Mam nadzieję że jedziesz z nami na wypad w tą niedzielę
wyjazd o godz. 07:00 stacja Lukoil przy Selgrosie
Mały rider
z przyjemnością bym wyskoczył na browara ale kilka lat temu się tak przebudowałem że pije tylko mineralnąMały rider pisze:Z przyjemnościa bym pojechał ale sprzęta całego rozczłąkowałem bo na przyszły sezon chciałbym go przebudować i troche bajerów pododawać , ale od jakiegoś wyskoku lub dobrego browara sie nie wymiguje .Dosman pisze:Witaj
Mam nadzieję że jedziesz z nami na wypad w tą niedzielę
wyjazd o godz. 07:00 stacja Lukoil przy Selgrosie