JA miałem podobnie jak BadgerBadger pisze:ja kiedyś uwielbiałem Trumphy, ale z obrazka. Moja miłość do tych motocykli pękła jak zobaczyłem je na żywo.
Powitanie
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
- VROC: 0
Siemka, poczytaj sobie ostatni MOTOCYKL - tylko się pośpiesz póki nowego numeru nie rzucą na półki. Twoje wahania dość poważnie zostaną rozwiane. Nie będę podpowiadał - przejdź się do najbliższej budy z prasą. Potem podziel się spostrzeżeniami z przeczytanej lektury Karczycho
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
- Koleśzesłużewca
- Miejscowość: Służewiec
- Motocykl: Kawasaki W800
Zdradź już teraz cokolwiek bo dostanę wylewu w drodze do kiosku .marekfg pisze:Siemka, poczytaj sobie ostatni MOTOCYKL - tylko się pośpiesz póki nowego numeru nie rzucą na półki. Twoje wahania dość poważnie zostaną rozwiane. Nie będę podpowiadał - przejdź się do najbliższej budy z prasą. Potem podziel się spostrzeżeniami z przeczytanej lektury Karczycho
- Koleśzesłużewca
-
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 900 Custom
- VROC: 31327
Też proponuję podaną powyżej lekturę. Masz tam 4 różne motocykle. Tryumf i Vulcan także. I ... bardzo ładna puenta.
A tak z swoją drogą to nie przeszkadzałaby Ci rzędóweczka, czy też jest Ci to wszystko jedno. Może właśnie od tego zacznij, jaki rodzaj silnika ma mieć Twoja nowa maszyna.
A tak z swoją drogą to nie przeszkadzałaby Ci rzędóweczka, czy też jest Ci to wszystko jedno. Może właśnie od tego zacznij, jaki rodzaj silnika ma mieć Twoja nowa maszyna.
マリウッシュ
- Koleśzesłużewca
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witaj
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Prawda jest taka, że tutaj znajdziesz wyłącznie gości zafascynowanych silnikami V2 i konkretną ich marką. Więc nie dziw się odpowiedziom "tylko VN". Ale skoro nie znajdziesz tutaj gości, którzy powiedzą "Tylko nie Kawa, bo to się będzie psuło, to i to", to chyba tez o czymś świadczy.Koleśzesłużewca pisze:Czytałem ten artykuł. Kawasaki o pół łba przed Triumph'em (docenionym jednak za styl), a Harley oceniony zg.ze stanem faktycznym. Czy napęd łańcuchem to jest jakiś problem?
Triumph ma pewną klasę, ale to jest zupełnie inny klasyk niż VN. Osobiście w swoim customie byłem zakochany. Jazda w stylu mooocno easy rider, prowadzenie dające samą frajdę. Dałem się przejechać gościowi "od szlifierek" i na wiosnę chyba zmieni styl. Koleś, któremu go sprzedałem, stracił dla niego głowę. Ale wybór należy do Ciebie.
PS. Ale ja już kupisz VNa, to wróć i się pochwal.
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Witojcie wszyscy miłośnicy vulkanów. jestem od tego sezonu właścicielem vulkana 1500 clasic. pochodzę z rejonu Milicza dolnyśląsk.lat mam 40, moim życiem jest blues ,kocham Dżem, no i oczywiście jazda na mojej Kawie. trochę duża ale daję radę. jak na pierwszy sezon to jestem zadowolony ze sprzętu. tylko rozrząd słyszę i chciałbym go wymienić na wiosnę.
zajefajnie że jestem w Vulcanerii i mogę zawsze z wami nawiązać kontakt. no i mam nadzieję że poznamy się na imprezach motocyklowych. zjechałem jak do tej pory Czechy no i zlot w Krotoszynie, Karpacz i parę innych mniejszych imprez. o koncertach Dżemu nie wspomnę no bo jak bym mógł na nich nie być. pozdrock dla Was wszystkich super ludzie!!!
zajefajnie że jestem w Vulcanerii i mogę zawsze z wami nawiązać kontakt. no i mam nadzieję że poznamy się na imprezach motocyklowych. zjechałem jak do tej pory Czechy no i zlot w Krotoszynie, Karpacz i parę innych mniejszych imprez. o koncertach Dżemu nie wspomnę no bo jak bym mógł na nich nie być. pozdrock dla Was wszystkich super ludzie!!!
Geno
- Koleśzesłużewca
"(...) Triumph ma pewną klasę, ale to jest zupełnie inny klasyk niż VN. Osobiście w swoim customie byłem zakochany. Jazda w stylu mooocno easy rider, prowadzenie dające samą frajdę. Dałem się przejechać gościowi "od szlifierek" i na wiosnę chyba zmieni styl. Koleś, któremu go sprzedałem, stracił dla niego głowę. Ale wybór należy do Ciebie.
PS. Ale ja już kupisz VNa, to wróć i się pochwal.[/quote]"
Extra, ale jak kupię ten drugi to mam spadać?
PS. Ale ja już kupisz VNa, to wróć i się pochwal.[/quote]"
Extra, ale jak kupię ten drugi to mam spadać?
- Mastif
- Miejscowość: Świętochłowice
- Motocykl: VN 1500 Nomad
I to gdzie raki zimują! a tak na poważnie to człowiek się liczy maszyna to tylko maszyna.Koleśzesłużewca pisze:"Extra, ale jak kupię ten drugi to mam spadać?
Osobiście uważam że chopper to tylko z silnikiem v2
polecam kilka ciekawych uwag:
http://www.motocykl-online.pl/testy/Por ... night_Star__
- Koleśzesłużewca