WItam.
- Juzwa
- Miejscowość: Bielsko-Biała
- Motocykl: Kawasaki VN 1500 Drifter
- VROC: 0
WItam.
Witam wszystkich. Nie wiem czy dobrze robię zaczynając nowy temat, ale ...
Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem dużego driftera.
Odkąd wiele lat temu zobaczyłem gdzieś na zdjęciach, że kawa puściła na rynek taki motocykl, powiedziałem sobie, że będę mieć driftera.
Po wielu latach się udało.
Stoi w garażu, przykulałem się na nim i jestem oczarowany jazdą i ogólnie motocyklem.
Kawałek mojej hstorii - 42 wiosny na karku, przygoda z motocyklami od 18-tki, z dziesięcioletnią przerwą, powrót do dwóch kółek zacząłem od XJ 600, przez VFR 800 i 750-tkę.
No i teraz wymarzone ciężkie, duże, niskie, szerokie .
Pozdrawiam wszystkich.
Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem dużego driftera.
Odkąd wiele lat temu zobaczyłem gdzieś na zdjęciach, że kawa puściła na rynek taki motocykl, powiedziałem sobie, że będę mieć driftera.
Po wielu latach się udało.
Stoi w garażu, przykulałem się na nim i jestem oczarowany jazdą i ogólnie motocyklem.
Kawałek mojej hstorii - 42 wiosny na karku, przygoda z motocyklami od 18-tki, z dziesięcioletnią przerwą, powrót do dwóch kółek zacząłem od XJ 600, przez VFR 800 i 750-tkę.
No i teraz wymarzone ciężkie, duże, niskie, szerokie .
Pozdrawiam wszystkich.