Ile nawineliście km w tym (minionym?) sezonie
Ile nawineliście km w tym (minionym?) sezonie
Miałem sezony z większym przebiegiem , ale mimo wszystko uważam , że niezły wynik , bo w milach 5755 co daje około 9200 km
-
- Miejscowość: CHOSZCZNO
- Motocykl: Kawasaki vulcan VN 800 CLASSIC
- VROC: 0
-
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: VN 2000 Classic
no, czuję się trochę dziwnie...
po pierwsze - jak stwierdził Zombie - jeszcze się jeździ, przynajmniej dopóki nie ma lodu na drodze
a po drugie - ja mam w tym roku rekordowy sezon, bo do tej pory przejechałem 32,5 tys (nie żadnym tam samochodem, tylko na Garbusku )
ale przeciętnie w roku na motorze to robię ok 20 tys
więc jakiś dziwny jestem wyraźnie
po pierwsze - jak stwierdził Zombie - jeszcze się jeździ, przynajmniej dopóki nie ma lodu na drodze
a po drugie - ja mam w tym roku rekordowy sezon, bo do tej pory przejechałem 32,5 tys (nie żadnym tam samochodem, tylko na Garbusku )
ale przeciętnie w roku na motorze to robię ok 20 tys
więc jakiś dziwny jestem wyraźnie
- SAURO
- Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 30956
Ja właściwie zacząłem sezon 2 czerwca o godz 3 rano http://www.vulcaneria.pl/viewtopic.php? ... ght=#57808 (dzień 9)
i od tamtej pory nakręciłem tylko 4,5 tys ale u mnie sezon się nie kończy w zasadzie cały rok więc jeszcze troszkę dokręcę. Dzisiaj 13 st piękne słońce i 300 km strzelone wokół komina. Pozdrawiam tych którzy muszą marznąć
i od tamtej pory nakręciłem tylko 4,5 tys ale u mnie sezon się nie kończy w zasadzie cały rok więc jeszcze troszkę dokręcę. Dzisiaj 13 st piękne słońce i 300 km strzelone wokół komina. Pozdrawiam tych którzy muszą marznąć
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
cwaniaczek ,może do ciebie zimno tez dojdzie
jak bym mieszkał we włoszech to bym 40tys rocznie robił , w cztery miesiące (kwiecień-sierpień)wyszło mi 11tys a mało jezdziłem bo czasu nie było , jesień mi wypadła z kalendaza bo była robota a teraz jusz zabardzo sie nie pośmiga a nowe moto w garażu
jak bym mieszkał we włoszech to bym 40tys rocznie robił , w cztery miesiące (kwiecień-sierpień)wyszło mi 11tys a mało jezdziłem bo czasu nie było , jesień mi wypadła z kalendaza bo była robota a teraz jusz zabardzo sie nie pośmiga a nowe moto w garażu
junak
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- SAURO
- Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 30956
Nie wiem czym się zajmujesz ale praca jaką ja wykonuję nie pozwala mi na wypady w każdy weekend i niestety każdy wyjazd to kasa której niestety zbyt dużo n ie posiadam. Jeśli sobie dobrze poukładasz wszystko to możesz śmignąć na południ ena swoim nowym HD. Jak nie chcesz całej trasy śmigać na kołach to można przerzucić moto za 150 euro do rzymu i dalej możesz sobie nakręcać km do woliAndreas pisze:cwaniaczek ,może do ciebie zimno tez dojdzie
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ