Mars się wita.
Mars pisze:Tylko "jak żyć panie premierze" znaczy się, gdzie znaleźć ładną sztukęproxy6 pisze:hej, kupuj bo teraz dobre ceny są, na wiosnę będzie drożej
chyba potrzeba odrobiny szczęścia, ja swoją bestię znalazłem przypadkiem, po 5 minutach na przemyślenia, dzień urlopu i przez pół Polski jechałem licząc że w realu też wygląda jak na zdjęciach...
Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami.
— Ernest Hemingway
— Ernest Hemingway
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
Jestem teraz w małej kropce- rozterce hehe. Mam do wyboru dwa ze Stanów z 2009r za ok. 19 tys.zł ( szyba, oparcie, kufry ) i jeden krajowy z 2008r. od pierwszego właściciela za 20500zł ( ma kufry i gmole, ale zarazem pełną dokumentację serwisową dla przebiegu 4,9 tys. km ). Na pierwszym miejscu jest moto krajowe- jest najdalej ode mnie ( 300 km ), ale kuszą dodatki i rocznik w pozostałych. Ze Stanów mają niby przejechane 4,8 mil ( zarejestrowany w Polsce i blisko mnie ) i 7 tys. mil ( opłacony, do rejestracji i 200 km ode mnie ).
Niedawno kupowalem subaru. Z 24 bezwypadkowych z allegro sprawdzanych po vin wszystkie byly zgloszone jako szkoda calkowita w stanach. Nie wiem jak jest z motorami ale mysle ze podobnie. Jezeli ze stanow to samemu lub od kogos zaufanego. Nie wiem czy w motorach tez to dziala ale ja wykupilem za 45 dolarow dostep do autocheck i moglem sprawdzic historie kazdego auta ze stanow. Oplacilo sie bo wiem ze moja subaryna jest bezwypadkowa.
Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami.
— Ernest Hemingway
— Ernest Hemingway