ogrzewacz wnętrza samochodu
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
ogrzewacz wnętrza samochodu
mi się podoba: http://motocaina.pl/Elektryczny_ogrzewa ... 791,1.html
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
Jak miałem kiedyś zepsuty wentylator od nawiewu musiałem na szybko poradzić coś na parowanie szyb i kupiłem takie coś . Działało jeden dzień W zasadzie to działa nadal tylko ja nie mam więcej gniazdek 12V, które wysiadły podczas użytkowania:/
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
to jest na bateryjkę, napięcie niskie, wydajnośc pewnie też - raczej do pożaru to daleko
a webasto za 1000 PLN - eeee chyba trzeba więcej wyłożyć
a webasto za 1000 PLN - eeee chyba trzeba więcej wyłożyć
pie.....lę, nie myję
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
miałem coś takiego w sprinterze. No może nie aż tak wypasione, ale zasada działania była bardzo podobna. Po jednym dniu wymontowałem ten badziew. Chodziło o moc i temperaturę nawiewu. Bardziej nadawało się to do ogrzania domku dla Barbie niż cokolwiek. Wstawiłem webasto i problem rozwiązany.
Takie rzeczy trzeba przetestować w realu inaczej zakup np. na Allegro to porażka.
Takie rzeczy trzeba przetestować w realu inaczej zakup np. na Allegro to porażka.
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
Clarence Budington Kelland
- Orzech_
- Miejscowość: Twardogóra k/wro
- Motocykl: VL 800
- VROC: 34013
Ja w poprzedni aucie miałem założony ogrzewacz postojowy do płynu chłodniczego, małe przepływowe urządzenie z grzałka w środku zamontowane na dolnym przewodzie chłodniczym, coś podobnego, tylko trochę mniejsze http://allegro.pl/podgrzewacz-plynu-wod ... 53106.html do tego gniazdko ukryte w sprytnym miejscu, w mrozy podłączałem kabelek i gniazdko z włącznikiem czasowym ustawione na 20 minut przed wyjściem do pracy, przychodziłem rano, auto już nagrzane odpalało bez najmniejszego problemu i od razu cieplutko w środku, chwilka i szyby odmrożone, minusem jest ze trzeba mieć dostęp do 230V...
...z drugiej strony trochę wątpliwa sprawa aby urządzenie na baterie było w stanie auto nagrzać
...z drugiej strony trochę wątpliwa sprawa aby urządzenie na baterie było w stanie auto nagrzać
Kilka motorowerów, WSK 175, MZ ETZ...długo nic i
Yamaha RD 250 LC '82 - była
Pannonia T1 '64- jest, w remoncie
Kawasaki LTD 450 '85 - była
Suzuki VL800
Yamaha RD 250 LC '82 - była
Pannonia T1 '64- jest, w remoncie
Kawasaki LTD 450 '85 - była
Suzuki VL800
Ja w czasach kiedy co drugi Polak jeżdził "maluchem" użytkowałem takie , coś jak pisał kolega Painkiller do ogrzewania szyby i wogóle całego tego komunistycznego wynalazku jakim był 126 P i opinię mam bardzo dobrą o tej nagrzewnicy - mam ją do dzisiaj - sprawna - mało tego - zastosowałem przy niej włącznik czasowy , tak , że włanczała się np. o godz. 7 , a ja odpalałem maluszka o 7.15 i miałem czystą szybę i nawet ciepełko we wnętrzu - tak , że co teraz wymyślili w stanach - my mieliśmy 15-20 lat temu no może nie tak wypasione