Wałek wyrównowywarzający
Wałek wyrównowywarzający
Witam gorąco wszystkich.Moj problemik to to,jak już napisałem-wałek.Mój szlak trafił,jeden i drugi,luzy na nitach w jednąi drugą strone.Więc chciałbym sie zapytać czy,ma może ktos na sprzedaż takie wałeczki,czy można je zregenerować i czy w ostateczności można je usunąć z wałka rozrządu? Są tak wyjechane ,że porbiły ślady w obudowie.Może ktoś mi pomoże w tej sytuacji i coś dobrego doradzi. Z gory serdeczne dzięki.
VN 1500 SE 1995r
Piszcie na email pawelhd42@wp.pl
VN 1500 SE 1995r
Piszcie na email pawelhd42@wp.pl
ja po otwarciu silnika po przejechaniu 35 tys. ale mil (i to nie do końca musi być prawdziwy przebieg pomimo że motór jest z Wadowic:)) nie stwierdziłem żadnego zużycia wałków.
Hmm mógłbyś usunąć balanse ale było by to ciekawe doświadczenie...silnik by ci wyskoczył z ramy...no chyba że go zamocujesz elastycznie na gumach jak to robi harley.
Czeka cie wymiana albo regeneracja
Hmm mógłbyś usunąć balanse ale było by to ciekawe doświadczenie...silnik by ci wyskoczył z ramy...no chyba że go zamocujesz elastycznie na gumach jak to robi harley.
Czeka cie wymiana albo regeneracja
NIC
-
- Miejscowość: Tarczyn
- Motocykl: VN 1500 Custom/KZ 650 Chopper/Dniepr MT11
- VROC: 0
Pawel, odezwij się na priv michal_pawlak@wp.pl to może coś da się zrobić. Mam trochę gratów do VN.
"A kto wódki nie pije jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa bez-ideowcem!!!"