jak przyjeliście wyniki losowania Euro 2012?/ogłoszenie kupi
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
jak przyjeliście wyniki losowania Euro 2012?/ogłoszenie kupi
nie wybaczę jeśli nie wyjdą z grupy. Chociażby dlatego, że takiego farta można mieć raz na 100 lat. Zastanawiam się jak to się stało, że dzisiejszy Przegląd Sportowy przewidział "grupę marzeń". Ale z drugiej strony dziś wyśniłem zwycięstwo nad Italią
Ps. Kupie bilety na Narodowy.
Ps. Kupie bilety na Narodowy.
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
- Thomas
- Miejscowość: Chorzów, Bytom
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 33040
Re: jak przyjeliście wyniki losowania Euro 2012?/ogłoszenie
może Ci się śniła siatkówkaKasper pisze: dziś wyśniłem zwycięstwo nad Italią
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
A mi coś mówi, że to nie był przypadek. Tak wylosować grupę, żeby dać chociaż cień szansy gospodarzowi na wyjście?.
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
to chyba Ukraina nie jest gospodarzem ....MaciekSz pisze:A mi coś mówi, że to nie był przypadek. Tak wylosować grupę, żeby dać chociaż cień szansy gospodarzowi na wyjście?.
jak nie wyjdą z grupy to zapuszczę wąsy i na znak protestu przeniosę się na kibicowanie szachistom
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
-
Ja też wierze w naszych po mimo, że jestem krytyczny do wielu tematów w kwestiach piłkarskich, ale mały trening strun głosowych przed Euro nie zaszkodzi
np. - "Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało......"
np. - "Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało......"
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Słuchajcie trzeba trzymać kciuki , co prawda ja też jestem niezbyt nastawiony na to, że wyjdziemy z grupy bo to zawsze jak nie murawa za śliska, to pogoda niedopisuje, gołąbki latają, albo po prostu nie mają kondycji , taka już u nas ta pogadanka . Ale mimo wszystko trzeba trzymać kciuki. Najgorsze jest to, że Ukraina ma naprawdę trudną grupę z tym, że pod względem finansowym bardziej zyska niż Polska.
-
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Vulcan 1500
- VROC: 34525
Jeżeli chodzi o kwestie finansowe "nie dzielmy skóry na niedźwiedziu", osobiście przez kilka dni po losowaniu euro myślałem, że media sobie robią z nas jaja.
Co do formy i postawy naszej kadry?
Hmm, to jak wróżenie z kart
Są nieobliczalni potrafiąc wtopić mecz z potencjalnie dużo słabszą drużyną i walczyć jak lwy przeciw doskonałym zespołom - chociaż dawno nie widziałem takiej postawy
W temacie:
Ktoś powienien zafundować PZPN
Co do formy i postawy naszej kadry?
Hmm, to jak wróżenie z kart
Są nieobliczalni potrafiąc wtopić mecz z potencjalnie dużo słabszą drużyną i walczyć jak lwy przeciw doskonałym zespołom - chociaż dawno nie widziałem takiej postawy
W temacie:
Mam identyczne odczuciaJa-jo pisze:
Ktoś powienien zafundować PZPN
VROC 34525
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
nie oglądałeś meczu z NiemcamiLucas pisze:i walczyć jak lwy przeciw doskonałym zespołom - chociaż dawno nie widziałem takiej postawy
pie.....lę, nie myję
-
Realnie mecz z Niemcami był w wykonaniu naszych dobry. Ale oglądając skróty miałem wrażenie, że Niemcy nas "tłuką". Po meczu wniosek był jeden. Udało się Niemcom , bo nasi grali w 10-ciu. Wyjaśniam - Peszko jest jak duch. Niby jest, ale go nie tak naprawdę nie ma. W FC Koeln jest tak samo
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Zupełnie spokojnie, chyba dlatego, że pn aż tak bardzo mnie nie pasjonuje. Zniechęca mnie też atmosfera wokół pzpn i całej tej ferajny z ubiegłej epoki, koszą niezłą kasę za miernotę działań.
Co do szans niestety nie mam dobrych prognoz. Nasza drużyna ma dobrych i czasem bardzo dobrych zawodników. Ale nie jest to maszyna do wygrywania, ich forma i organizacja jest chimeryczna. Ponadto w liczącej się na świecie drużynie musi być co najmniej jedna niewątpliwa gwiazda do strzelania bramek.
Wierzcie mi, od kilkudzięsięciu lat słabą stroną naszych była zawsze "bramkostrzelność". Szybkie rozegranie piłki na polu podbramkowym zakończone strzałem w światło z każdej pozycji to nie nasza specjalność.
Wyjście z grupy możliwe, ale niepewne.
Sorry za szczerość.
Mam nadzieję, że będzie przynajmniej finansowy sukces z tych ogromnych inwestycji.
Co do szans niestety nie mam dobrych prognoz. Nasza drużyna ma dobrych i czasem bardzo dobrych zawodników. Ale nie jest to maszyna do wygrywania, ich forma i organizacja jest chimeryczna. Ponadto w liczącej się na świecie drużynie musi być co najmniej jedna niewątpliwa gwiazda do strzelania bramek.
Wierzcie mi, od kilkudzięsięciu lat słabą stroną naszych była zawsze "bramkostrzelność". Szybkie rozegranie piłki na polu podbramkowym zakończone strzałem w światło z każdej pozycji to nie nasza specjalność.
Wyjście z grupy możliwe, ale niepewne.
Sorry za szczerość.
Mam nadzieję, że będzie przynajmniej finansowy sukces z tych ogromnych inwestycji.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Słyszałem, że na bramce ma stać Pudzian (z racji kondycji), w obronie El Testosteron (z racji wysokich kopnięć), a w ataku znany kierowca rajdowy "Leć Adaś leć..." (z racji przeskoczenia obrony przeciwnika i strzelenia sam na sam goooooola)
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
-
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Vulcan 1500
- VROC: 34525
Roobsoonx słyszałeś, że lepsza połowa naszego karuzo kierownicy jeździ lepiej?
Ciekawe kto mu będzie odczytywał kierunek i prędkość wiatru zanim dotknie piłki
Jest jeden warunek, by mógł wybiec na boisko - korki muszą być ołowiane by wiatr go nie porwał
Widzieliście jak ślicznie wyglądał w kasku Adaś a dokładniej proporcje?
3/4 kask, 1/4 powłoka fizyczna kierowcy
Ciekawe kto mu będzie odczytywał kierunek i prędkość wiatru zanim dotknie piłki
Jest jeden warunek, by mógł wybiec na boisko - korki muszą być ołowiane by wiatr go nie porwał
Widzieliście jak ślicznie wyglądał w kasku Adaś a dokładniej proporcje?
3/4 kask, 1/4 powłoka fizyczna kierowcy
VROC 34525