Kłopot z......

Luźne temaciki. Bez cenzury ;)
Awatar użytkownika
Dek
Miejscowość: R.Śl.
Motocykl: VN 2000 Limited
VROC: 35574

Kłopot z......

Post autor: Dek » pt gru 09, 2011

Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem? No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim.

Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak.

Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za motocyklem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim motocyklu i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednim kole mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy.

Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej?

Ufff,wszystko sie wyjasnilo.To byla tylko lekka rdza.Dalo sie wyczyscic :antlers:
Zawsze do Przodu !

Konrad
Miejscowość: Lublin
Motocykl: VN1700 NOMAD
VROC: 34019

Post autor: Konrad » pt gru 09, 2011

:D :D :D :D
Pozdrawiam Konrad

VROC #34019

Awatar użytkownika
SAURO
Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
Motocykl: VN 1500 Nomad
VROC: 30956

Post autor: SAURO » pt gru 09, 2011

BYŁO JUŻ :bicz: stawiasz :piwa:
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ

Trufel

Post autor: Trufel » sob gru 10, 2011

hehehe czytałem z zainteresowaniem ale gdy przeczytałem iż tarcze ci zaleciały rdzą po prostu włosy stanęły mi dęba szok powiedz czym to wyczyściłeś :ok: :ok: :ok:

Awatar użytkownika
Robson
Miejscowość: Tychy
Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
VROC: 34475

Post autor: Robson » sob gru 10, 2011

Żona poszła po nowe tarcze :rotfl22:
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.

Awatar użytkownika
Dek
Miejscowość: R.Śl.
Motocykl: VN 2000 Limited
VROC: 35574

Post autor: Dek » wt gru 13, 2011

SAURO pisze:BYŁO JUŻ :bicz: stawiasz :piwa:
browarek stawiam na vulcaneri
Zawsze do Przodu !

ODPOWIEDZ