Witam wszystkich :) vulcanowiczów
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
Powitać Ziomaladycha66 pisze:Witam wszystkich mam na imie Robert ,jestem z Bialegostoku mam 45 wiosen,dziś jestem pierwszy raz na forum,zakupiłem wlaśnie dzisiaj mól pierwszy motorek oczywiście vulkana 1600 ,ale przerazaja mnie gabaryty myśle że z czasem go ujeżdze,Pozdrawiam wszystkich
Jak coś wal śmiało. Jest tu u nas w Whitestoku kilku Vulcanerios więc nie będziesz samotny
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
-
Re: Witam wszystkich :) vulcanowiczów
Powitać kolegePaweł B pisze:Witam wszystkich , jestem Paweł tydzień temu zakupiłem Vulcana vn 800 , jest to maszyna która stała 2 lata i muszę ją doprowadzić do stanu idealnego , wcześniej posiadałem motocykle takie jak suzuki Gn 250 ETZ 250( dalej posiadam) , GSXR 750 89 rok , Gsxr 600 srad , Gsf 1200 no i teraz przypadkowo stałem się posiadaczem vulcana i zamierzam go trzymać na dobre i złe:) Jestem mechanikiem , naprawiam motocykle znajomych od remontów silników po czynności serwisowe rozrządy synchronizacje itp do których moje zaplecze narzędziowe jest wystarczające:)
Pozdrawiam
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
-
Re: Witam wszystkich :) vulcanowiczów
"i teraz przypadkowo stałem się posiadaczem vulcana" - kolego, w życiu nie ma przypadków. To przeznaczenie. A przekonasz się o tym w Fijałkowie.Paweł B pisze:Witam wszystkich , jestem Paweł tydzień temu zakupiłem Vulcana vn 800 , jest to maszyna która stała 2 lata i muszę ją doprowadzić do stanu idealnego , wcześniej posiadałem motocykle takie jak suzuki Gn 250 ETZ 250( dalej posiadam) , GSXR 750 89 rok , Gsxr 600 srad , Gsf 1200 no i teraz przypadkowo stałem się posiadaczem vulcana i zamierzam go trzymać na dobre i złe:) Jestem mechanikiem , naprawiam motocykle znajomych od remontów silników po czynności serwisowe rozrządy synchronizacje itp do których moje zaplecze narzędziowe jest wystarczające:)
Pozdrawiam
Witaj Paweł