Wasze spotkania ze zwierzakami na drodze
- Garciu
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: VN 1700 Classic LT
- VROC: 34722
Wasze spotkania ze zwierzakami na drodze
Wczoraj jadąc do miasta Łodzi,oczywiście "puszką",trzykrotnie zostałem wystawiony na próbę po nagłym pojawieniu się na drodze, pokaźnych rozmiarów piesków, wałęsająych się tu i tam.Zaznaczam, że krzywda żadnemu sie nie stała
Deszcz,deszcz ze śniegiem i takie tam,oto wczorajsze warunki na trasie.
I wtedy dopadły mnie przemyslenia.
Kurczę,spotkanie z takimi stworzeniami, mogą być dla nas opłakane ,oczywiście zakładam poruszanie się na dwóch kołach.
Temat zapewne nie nowy,ale wart przemyśleń ,w długie,zimne ,i ciemne,jeszcze jesienne wieczory
Miałem niewątpliwą przyjemność, przejazdu przez sporych rozmiarów indyczkę ,jednak poruszałem się po wiejskiej dróżce,niemalże tocząc się,a tu nagle bęc
Indyczka lekko potłuczona,ja wystraszony
Chyba tylko szczęście się liczy
Deszcz,deszcz ze śniegiem i takie tam,oto wczorajsze warunki na trasie.
I wtedy dopadły mnie przemyslenia.
Kurczę,spotkanie z takimi stworzeniami, mogą być dla nas opłakane ,oczywiście zakładam poruszanie się na dwóch kołach.
Temat zapewne nie nowy,ale wart przemyśleń ,w długie,zimne ,i ciemne,jeszcze jesienne wieczory
Miałem niewątpliwą przyjemność, przejazdu przez sporych rozmiarów indyczkę ,jednak poruszałem się po wiejskiej dróżce,niemalże tocząc się,a tu nagle bęc
Indyczka lekko potłuczona,ja wystraszony
Chyba tylko szczęście się liczy
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
"Motocyklista doskonały" men. I mean it.
Tam masz sugestie, co zrobić w takiej sytuacji. Sugestie, bo nic więcej się nie da nam pomóć
Tam masz sugestie, co zrobić w takiej sytuacji. Sugestie, bo nic więcej się nie da nam pomóć
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Daromax
- Miejscowość: Zabrze
- Motocykl: VN 2000 Classic LT
- VROC: 33649
Staram się oszczędzić życie , raz widząc jeża przechodzącego przez jezdnię wyhamowałem tak by mi z tyłu nie przygrzmocił myślałem że już po nim wyszłem z auta a on skulony pod samym kołem ,wziąłem go i przeniosłem na drugą strone jezdni gdzie chciał iść. Po tym zdarzeniu czułem przez pewien czas fajne uczucie jak bym zrobił coś wyjątkowego
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
- VROC: 0
ja zaliczyłem niestety motorem przy 120-130 dużego bocina . wynik : martwy bocian, pękniety kierunkowskaz poplamiony krwią i piórami gmol...... ja cały.
junak
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
Grupa mazowiecka jadąc na zlot do RR miała styczność z myszołowem, Marcin zahaczył go szybą a ja patrzę a ptaszydło wiruje otumanione przede mną, ale nie zahamowałam, ptak odbił się w górę - uf.... ale stresior był
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
Mało kto wie, że jeże sa gatunkiem ściśle chronionym (zagrożenie wyginięciem) więc rzeczywiście zrobiłeś coś wyjątkowegodaromax17 pisze: Staram się oszczędzić życie , raz widząc jeża przechodzącego przez jezdnię wyhamowałem tak by mi z tyłu nie przygrzmocił myślałem że już po nim wyszłem z auta a on skulony pod samym kołem ,wziąłem go i przeniosłem na drugą strone jezdni gdzie chciał iść. Po tym zdarzeniu czułem przez pewien czas fajne uczucie jak bym zrobił coś wyjątkowego
Mechanika - to takie większe klocki Lego
----------
III
----------
III