Taka ciekawostka
- Garciu
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: VN 1700 Classic LT
- VROC: 34722
Taka ciekawostka
Podczas dzisiejszych,świątecznych zakupów,trafiłem coś takiego
Miłe nieprawdaż
Sorki za jakość fotki
Uploaded with ImageShack.us
Miłe nieprawdaż
Sorki za jakość fotki
Uploaded with ImageShack.us
Pozdrawiam,
Garciu.
Garciu.
- Thomas
- Miejscowość: Chorzów, Bytom
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 33040
Zakaz wjazdu moto pod market jak mnie upomnieli to powiedziałem że moto nie zajmuje miejsca i mogą go ukraść a oni proszę tam jest parking strzeżony ,ja ale pada a tu jest daszek ,oni samochody też stoją , a ja że puszki mają swój daszek , oni ale nie , a ja że nikomu nie przeszkadzam itd. i w koło to samo tak że nie wiem czy miłe
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Wiecie na czym polega bolszewizacja umysłów?
Na zakazaniu wszystkiego, a potem udzielaniu indywidualnych zezwoleń.
I tak mamy, mimo upływu czasu i pokoleń.
Pod Saturnem w Jankach jest też taki zakaz. Miałem kupić pendrive 128, powiedziałem załogantowi, że nie kupię bo w sklepie na mojej wsi mam tę samą cenę. Zapytał dlaczego w takim razie nie kupię u nich: dlatego, że nie mogę zaparkować moto pod ok. 100 m daszkiem. Brak odpowiedzi, nie miał tego wariantu w skrypcie.
Na zakazaniu wszystkiego, a potem udzielaniu indywidualnych zezwoleń.
I tak mamy, mimo upływu czasu i pokoleń.
Pod Saturnem w Jankach jest też taki zakaz. Miałem kupić pendrive 128, powiedziałem załogantowi, że nie kupię bo w sklepie na mojej wsi mam tę samą cenę. Zapytał dlaczego w takim razie nie kupię u nich: dlatego, że nie mogę zaparkować moto pod ok. 100 m daszkiem. Brak odpowiedzi, nie miał tego wariantu w skrypcie.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
Pod marketami stawiam zawsze obok stojaków dla rowerów, w końcu oba to jednoślady. A w tym roku postawiłem motocykl pod Polibudą, podszedł profesorek i powiedział że nie mogę tu stawiać bo to budynek główny PWr i stawianie pojazdów mechanicznych wygląda nieelegancko. Tak mnie wzburzył że gdy zwolniło się miejsce parkingowe postawiłem na nim motonga ku wściekłości samochodziarzy walczących o każdy kawałek, na którym można postawić puszkę. No skoro porządek musi być to będzie
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
A sie tam szczypałeś Trza było odpalić bawoła i polatać między sypką spożywką Fajnie się rozsypuje po markecie jak pudła pękają...Thomas pisze:Zakaz wjazdu moto pod market jak mnie upomnieli to powiedziałem że moto nie zajmuje miejsca i mogą go ukraść a oni proszę tam jest parking strzeżony ,ja ale pada a tu jest daszek ,oni samochody też stoją , a ja że puszki mają swój daszek , oni ale nie , a ja że nikomu nie przeszkadzam itd. i w koło to samo tak że nie wiem czy miłe
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
- Thomas
- Miejscowość: Chorzów, Bytom
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 33040
Nie byłem może on i fajny , ale zarząd tego marketu na pewno nie lubi motozakręconychGarciu pisze:Nowootwarty,notabene bardzo fajny sklepmarekfg pisze:Garciu - a który to sklep ma taki piękny znak?? A może to chodzi o to, żeby do środka na zakupy nie wjeżdżać motorem?
Decathlon w Poznaniu.
więc nie wiem czy jest taki fajny
Po chwili (wg. komisji sledczej ds. afery Rywina "chwila" to ok 3,5 min) przyczłapie sie ochrona w sile 2 emerytów tudzież studenciaków, groźnie wypną suche klaty i całym majestatem swej władzy i autorytetu pogrożą palcem, poczym spier... udadza się na z góry upatrzone strategiczne pozycje we wspomnianym dziale ze stoperami do uszuHubas pisze:Co zrobią ?
Mechanika - to takie większe klocki Lego
----------
III
----------
III
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211