junak
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, życzę wszystkim dużo szczęścia, pomyślności, szerokości na drogach i oczywiście dużo dużo prezentów.
Motocyklisty nie obrazuje posiadany motocykl, ale umiejętnośći jazdy na nim - kasper junior
daromax17, chyba nie są tatalnymi idiotami
Kolce na 100% Typowe do żużla są za wąskie, chociaż w US ganiają na HD po torach żużlowych czyli muszą mieć też i takie z kolcami
A może mają łańcuchy na kołach
da się i tak: klik!
Kiedyś ogarem/WSK'a śmigało się po śniegu i nie był to jakiś tam lada wyczyn... Ale jak rok temu próbowałem Kawką w śniegu przejechać 20m z jednego do drugiego garażu to nieźle się napociłem
Kilka motorowerów, WSK 175, MZ ETZ...długo nic i
Yamaha RD 250 LC '82 - była
Pannonia T1 '64- jest, w remoncie
Kawasaki LTD 450 '85 - była
Suzuki VL800
Orzech_, napociłeś się tylko z powodu źle ustawionych świateł, najzwyczajniej snop
odbijał się i Cię raził. Pewnie też miałeś kapcia na miałeś tylnym kole
A tak na poważnie, mam w garażu jakieś tak olernie śliskie płytki, że jeździ się jak po lodzie. Nie daj boziu by były jeszcze trochę wilgotne to na nogach czasem trudno zrobić zakręt.
mamy z tatuśkiem w garażu taka motorynkę trochę przerobioną ma kopa ale prędkości żadnych nad zwyczajnych nie osiąga , ale ja nie o tym chciałem , zima jak pogoda da i spadnie śnieg to wywlekamy moplika z garażu i zakładamy łańcuchy i sanki do kompletu i zabawa przednia potem grill piwko i jeeeaaaaa!!!! taka zabawa hehehe