Hity allegro
Jeszcze trochę i za ciężarówkę z Coca Coli mógłby robić.Trufel pisze:znalazłem coś nowego hehehe http://allegro.pl/kawasaki-750-ltd-nie- ... 58065.html koleś ma pomysł ale wątpię czy to coś sprzeda i w dodatku za te pieniądze normalnie jakiś fantasta
-
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Vulcan 1500
- VROC: 34525
Myślisz, że dymana wystarcząKonrad pisze:Ja myślę, że gość zakłada dynama od roweru i ładuje dodatkowe aku które zakłada na plecy podczas jazdyDomel pisze: 2 rzecz czym on to zasila??? aku z ciężarówki??
Zapewne ma jeszcze solary i mini elektrownie atomową, wiesz taką całkiem miniaturową (taka mini mini, tici tici).
-
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Vulcan 1500
- VROC: 34525
Koleżanki i koledzy, jako osoby o większym doświadczeniu powiedzcie.
Czy taki natłok pierdzigrzmotów nie przeszkadza w jeździe do tego widoczność do przodu mocno ograniczona.
Możliwe a może mi się wydaje, pole widzenia zaczyna się w tym wypadku jakoś od 50 m przed kołem.
W Indiach pacjent byłby idolem i niedoścignionym wzorem do naśladowania dla kierowców motocykli i riksz
Utworzyłem specjalnie folder pod nazwą "Rodzynek" i skopiowałem fotki
Czy taki natłok pierdzigrzmotów nie przeszkadza w jeździe do tego widoczność do przodu mocno ograniczona.
Możliwe a może mi się wydaje, pole widzenia zaczyna się w tym wypadku jakoś od 50 m przed kołem.
W Indiach pacjent byłby idolem i niedoścignionym wzorem do naśladowania dla kierowców motocykli i riksz
Utworzyłem specjalnie folder pod nazwą "Rodzynek" i skopiowałem fotki
VROC 34525
Zerknąłem na te zegary i dopatrzyłem się jeszcze wskaźnika ciśnienia doładowania turbo, temp. oleju itd. itp. hahahah nie no, wiecie co ludzie naprawdę mają fantazję, wiadomo są gusta i guściki ale no kurde to..... ale najważniejsze jeszcze zerknijcie na opis Kawasaki 750 ltd nie (Gold Wing) hahahahah.
Robson to nie może być wersja Dakar bo jak wjedzie w piach to przy tej ilości lampek lampeczek i gadżetów moto waży ze 400kg
Robson to nie może być wersja Dakar bo jak wjedzie w piach to przy tej ilości lampek lampeczek i gadżetów moto waży ze 400kg