Witam
-
- Miejscowość: Mikołów
- Motocykl: VN 900 Custom 2010,
- VROC: 0
Witam
Czesc,Przemek z tej strony.
Narazie jeszcze bez VN, zalogowalem sie na forum zeby sie poradzic doswiadczonych zmotoryzowanych, ale jako ze jest dobry obyczaj aby na forum sie przywitac i przdstwaić, to tak tez czynie.
Jestem noobem jakich malo.
Na pomysl z motorem wpadlem tydzien temu,poniewaz po butelce wzielo mi sie na wspomnienia, i zaszedlam az tak daleko ze cofnalem sie do czasow liceum, a tam...koledzy i ich simsony, a ja na rowerku...cholera..zazdroscilem im, i to wlasnie mi sie przypomnialo.
I nagle olsnienie,-chlopie, zarabiasz, stac cie, kup se motora.No i se kupie.
Wiec na internet i poogladac co oferują.
No wiec japonce, ruski, i h-d.
h-d drogi poza tym silnik TC jest bardziej japonski niz harleyowski,harley to EVO, a wsrod silnikow japonskich wole chyba bardziej dopracowane typowe japonce.
Zostaly urale vs japonce.Ciagnel;o do urala, ale pomyslalem, a po co mi uzerac sie z zelaziwem, chce sa pojezdzic.Tak wiec japonce, no i w ten sposob doszedlem do obecnej wersji ze bedzie to VN900 Custom.Nawet nie wiem jak na motorze sie jezdzi.
Na wiosne robie prawko, potem kupuje sprzeta, i przywitam sie jeszcze raz na powaznie, juz jako chop z motorem a nie bez motora.
Narazie jeszcze bez VN, zalogowalem sie na forum zeby sie poradzic doswiadczonych zmotoryzowanych, ale jako ze jest dobry obyczaj aby na forum sie przywitac i przdstwaić, to tak tez czynie.
Jestem noobem jakich malo.
Na pomysl z motorem wpadlem tydzien temu,poniewaz po butelce wzielo mi sie na wspomnienia, i zaszedlam az tak daleko ze cofnalem sie do czasow liceum, a tam...koledzy i ich simsony, a ja na rowerku...cholera..zazdroscilem im, i to wlasnie mi sie przypomnialo.
I nagle olsnienie,-chlopie, zarabiasz, stac cie, kup se motora.No i se kupie.
Wiec na internet i poogladac co oferują.
No wiec japonce, ruski, i h-d.
h-d drogi poza tym silnik TC jest bardziej japonski niz harleyowski,harley to EVO, a wsrod silnikow japonskich wole chyba bardziej dopracowane typowe japonce.
Zostaly urale vs japonce.Ciagnel;o do urala, ale pomyslalem, a po co mi uzerac sie z zelaziwem, chce sa pojezdzic.Tak wiec japonce, no i w ten sposob doszedlem do obecnej wersji ze bedzie to VN900 Custom.Nawet nie wiem jak na motorze sie jezdzi.
Na wiosne robie prawko, potem kupuje sprzeta, i przywitam sie jeszcze raz na powaznie, juz jako chop z motorem a nie bez motora.
-
- Miejscowość: Mikołów
- Motocykl: VN 900 Custom 2010,
- VROC: 0
Mikolow to miescina 10 km na polodnie od Katowic:,Trufel pisze:witaj
Mikołów to ten niedaleko Czarnkowa ?
dziwne miasteczko, mimo ze niewielkie to jedyne w okolicy gdzie jest tzw "zycie nocne", wyjdziesz z domu po 24tej i spokojnie znajdziesz kilka miejsc gdzie przesiedzisz do rana pijac piwo i zjesc tez mozna,nie jest zle.
Zastanawiam sie czy w Customie mozna wymienic te plastikowe dekle od silnika (ten pomiedzy garami,i ponizej) na metalowe,chromowane.Silnik wole w chromie, i bez plastiku, reszta w tym tlumiki moga byc czorne...