witam serdecznie
-
- Miejscowość: Świątki
- Motocykl: Kawasaki LTD 454 85'
- VROC: 0
Ando. to super!!! gdybyś pamiętał to zapraszam gorąco. Będe się starał być aktywny na forum także myśle że jeszcze nie raz się spotkamy w necie w lato są organizowane zloty motocykli w Ostródzie byłem w tym roku i od tego czasu się "zaraziłem" tą pasją... zobaczyłem wtedy jak ludzie z różnych miejscowości z różnych końców Polski się potrafią bawić, rozmawiać itd... ale najbardziej co mnie zadziwiło w tym wszystkim to była zbiórka pieniążków dla chorego chłopca z okolic, zobaczyłem jak Ci ludzie pomagają jakie mają podejście do tego... coś wspanialego!!! po tym wszystkim co tam zobaczyłem postanowiłem kupić sobie motocykl i właśnie jestem posiadaczem LTD 454 z 1985 tak jak widać w opisie profilu... tylko że jeszcze doprowadzam go do wzorowego stanu, musiałem dużo rzeczy wymienić między innymi koło magnesowe ze sprzęgiełkiem, rzecz na wagę złota.... ale wierę i wiem że mi się uda uratować ten motor i spotkać się z Wami kiedyś na jakimś ZLOCIE!!! Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!
A to prawie trafiłem - stary szofer ma jednak pamięć do miejscowości...(musiałem się pochwalić)ZAWISZA pisze:witam!
Świątki są w województwie Warmińsko-Mazurskim 35 km od Olsztyna,14 km od Dobrego Miasta, fajna miejscowość, w sezonie chętnie zapraszam niedaleko są super jeziora itp... gdzie można dobrze się zrelaksować, odpocząć i pobawić
Witaj ziomek:)januszek pisze:A to prawie trafiłem - stary szofer ma jednak pamięć do miejscowości...(musiałem się pochwalić)ZAWISZA pisze:witam!
Świątki są w województwie Warmińsko-Mazurskim 35 km od Olsztyna,14 km od Dobrego Miasta, fajna miejscowość, w sezonie chętnie zapraszam niedaleko są super jeziora itp... gdzie można dobrze się zrelaksować, odpocząć i pobawić
Pochodzę z Iławy ale teraz bawię na Pyrlandii
Pozdrawiam