Witam
-
- Miejscowość: Mikołów
- Motocykl: VN 900 Custom 2010,
- VROC: 0
nowy, auto moge miec i mam uzywane bo to tylko srodek transportu.Motor to jednak jakies emocje budzi, wiec chce miec swoj od poczatku jego zycia.daromax17 pisze: Witam z ciekawości chcesz nowy czy używany
Generalnie VN900 Custom jest najblizszy temu co bym chcial, denerwuja mie jedynie plastikowe dekle kolo silnika, ja sie da to zmienic to z pewnoscia to zmienie, wolal bym minimalnie wiecej chromu na nim, moim zdaniem przesadzili z czernią, tzn silnik i elementy silnika to powinien byc metal i chrom, jak Wy to mowicie, armatura:), no i kolo przednie wolal bym szprychowe, w takim rozmiarze jak jest, ale chyba z opona o jeden rozmiar grubsza, ze wzgledu na dziorawe drogi, i opnoc lepjej sie steruje jak opony sa w podobnym rozmiarze (tak slyszalem), cala reszta w tym motorku mi sie podoba, silnik ma fajna charakterystyke, malo koni a wysoki moment, spodziewam sie ze jest jak diesel, czyli elastyczny i bedzie sie fajnie jezdzilo:)Przekonam sie najpewniej koniec kwietnia poczatek maja:)
Pozdrawiam wszystkich i dzieki za przywitanie.
-
- Miejscowość: Mikołów
- Motocykl: VN 900 Custom 2010,
- VROC: 0
zaczynam juz szukac Customa 900 z 2011, generalnie motor w calosci mi sie podoba, beda jedynie dwie zmiany. Dekiel od filtra powietrza ma bych w chromie, jak i dekiel po lewej stronie też, no i przednie kolo tak jak w customie tegorocznym (mozna zobaczyc na www.kawasaki.com) czyli "metalowe" a nie czarne.
I tu pytanie,- dekle musze po prostu kupić, i to zalatwie w swoim czasie,
pytanie o kolo przednie w tym Customie, z czego ono jest?
Czy to stal czy jakis stop aluminium, bo jesli stal to trzeba by chromowac zeby nie korodowało, a jesli aluminium, to wystarczy chyba sciagnac farbe i wypolerować,
pozdrawiam,
I tu pytanie,- dekle musze po prostu kupić, i to zalatwie w swoim czasie,
pytanie o kolo przednie w tym Customie, z czego ono jest?
Czy to stal czy jakis stop aluminium, bo jesli stal to trzeba by chromowac zeby nie korodowało, a jesli aluminium, to wystarczy chyba sciagnac farbe i wypolerować,
pozdrawiam,
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
kalfas pisze:Mikolow to miescina 10 km na polodnie od Katowic:,Trufel pisze:witaj
Mikołów to ten niedaleko Czarnkowa ?
dziwne miasteczko, mimo ze niewielkie to jedyne w okolicy gdzie jest tzw "zycie nocne", wyjdziesz z domu po 24tej i spokojnie znajdziesz kilka miejsc gdzie przesiedzisz do rana pijac piwo i zjesc tez mozna,nie jest zle.
Zastanawiam sie czy w Customie mozna wymienic te plastikowe dekle od silnika (ten pomiedzy garami,i ponizej) na metalowe,chromowane.Silnik wole w chromie, i bez plastiku, reszta w tym tlumiki moga byc czorne...
Witaj,
b. dobry wybór poszukiwań, powodzenia.
Z tym życiem nocnym to nie przygnębiłeś: u mnie wiocha, że z kurami idą spać, a w 110lnicy niewiele lepiej.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !