VROC rejestracja
- Ryffka
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: był VN2000 Soul Red, GTR 1400
- VROC: 24863
Panowie, jakiś bałagan się nam wkradł na VROC. Jak wejdziecie sobie w sekcję "Where Are They" - Europe to lista naszych regionów nieco się rozjechała
Central Poland • Dolnośląskie • Kuyavian-Pomeranian • lodz • Lower Silesia • Lower Silesia • Lublin • Lubusz • Malopolska • Masovia • Mazowieckie • Podkarpacie • Podlaskie • Pomerania • Subcarpathian • Swietokrzyskie • Upper Silesia • Warmia • West Pomerania • Wielkopolska
Dolnośląskie jest 3 razy część po polsku, część po angielsku, miasta pomięszane z województwami itd...
Nie każdy może wiedzieć jak jego województwo brzmi po angielsku więc proponuję poprawić w swoich danych nazwy miast i województw na polskie, ale bez ogonków (polskich znaczków). Co Wy na to ?
Central Poland • Dolnośląskie • Kuyavian-Pomeranian • lodz • Lower Silesia • Lower Silesia • Lublin • Lubusz • Malopolska • Masovia • Mazowieckie • Podkarpacie • Podlaskie • Pomerania • Subcarpathian • Swietokrzyskie • Upper Silesia • Warmia • West Pomerania • Wielkopolska
Dolnośląskie jest 3 razy część po polsku, część po angielsku, miasta pomięszane z województwami itd...
Nie każdy może wiedzieć jak jego województwo brzmi po angielsku więc proponuję poprawić w swoich danych nazwy miast i województw na polskie, ale bez ogonków (polskich znaczków). Co Wy na to ?
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
dobra koncepcja, ale warto było by dotrzeć z nią do wszystkich, a nie tylko forumowiczów - czyli wymagało by to pewnego rodzaju agitacji (czyt. spamowania)ryffka pisze:Panowie, jakiś bałagan się nam wkradł na VROC. Jak wejdziecie sobie w sekcję "Where Are They" - Europe to lista naszych regionów nieco się rozjechała
Pozdrawiam
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
Nie ma to jak czytać czyjeś posty ze zrozumieniem Wysłałem zgłoszenie rejestracji i czekam... i czekam... i czekam... niestety, odbieram pocztę na komputerze z Outlooka a pocztę mam na Onecie. Wysłali mi link do rejestracji tego samego dnia tylko że trafiło to do SPAMU!!! i link juz po trzech dniach już "wygasł"MUKA pisze:Musisz w ustawieniach poczty wpisać ich adres . (W opcjach spamu - że zezwalasz na ten adres)Baudolino pisze:Własnie doczytałem żeby sprawdzić 'spam"
Powpisywałem to co wydawalo mi się że chcą żebym wpisał i czekam dalej.
Pozdrawiam
"You are receiving this email because you have (or someone pretending
to be you has) requested to join the Vulcan Riders and Owners Club
(VROC) website (www.vroc.org) using this email address. This message
ensures the provided email address is valid and able to receive
email. If you did not request this email then please ignore it; if you
keep receiving it, please contact the Administrators by replying to this
message or using the Contact Us form at www.vroc.org.
To continue the signup process, simply click the link provided below.
http://www.vroc.org/profile.php?mode=confirm&conf_key=??????????
The above link will expire in 3 days. If you take longer than 3 days
to complete this process and find the link has expired, simply start
over to receive a new confirmation link.
If you have any difficulties please contact the Administrators."
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
jak masz XP-eka to ImageResizer (prościutki programik microsoftu, ale jaki potężny w działaniu).mlody1972 pisze: A ktos moze mi podpowie jak zmniejszyc latwo zdjecia:))
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Sądząc po niskim numerze mogą zastępować wakujace po ludziach którzy ubyli...
Ale kto ich tam wie
Ale kto ich tam wie
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
A mi cos podczas tej rejestracji nie wyszlo chyba. Dalem akceptacje tego linka i dzis mi przyszlo ze mam jakies dne uzupelnic co do panstwa, nr tel i info o motorze. Ale nie wiem gdzie to uzupelnic. Link aktywacyjny mi wyswietla ze czas juz mina lub konto jest aktywowane. Nie wiem co teraz zrobic. Mial ktos podobny problem?