koncert "Nightwish"
koncert "Nightwish"
Koncert odbędzie się w Czechach, najprawdopodobniej będę jechał tam Motorem, w jedną stronę jest w zaokrągleniu 400 km:
1. jakie paliwo lać za granicą by nie uszkodzić VN800? oznaczenia (u nas jest 98-95 a tam)
2.gdzie się lepiej zatrzymać? (obrzeże czy centrum)
3.wasze rady - porady
4.czy ktoś się wybierana
z góry dziękuje
1. jakie paliwo lać za granicą by nie uszkodzić VN800? oznaczenia (u nas jest 98-95 a tam)
2.gdzie się lepiej zatrzymać? (obrzeże czy centrum)
3.wasze rady - porady
4.czy ktoś się wybierana
z góry dziękuje
- kazuhira
- Miejscowość: Kotliska
- Motocykl: KLE650
- VROC: 33862
Ad1. Jak dobrze pamietam to 95 Super jest dla naszych rumaków OK
ad3. Uważaj na to jak szafują Czesi kierunkowskazami, ja się czasami gubiłem co kierowca chciał zrobić ;P
Jakoś tak się nie mogę przekonać do nowego brzmienia Nightwisha, Jednak bez Tarii wiele stracili ... a nowa płyta, szczerze, mnie nie poruszyła
Ale być możę stetryczały jestem ;p
ad3. Uważaj na to jak szafują Czesi kierunkowskazami, ja się czasami gubiłem co kierowca chciał zrobić ;P
Jakoś tak się nie mogę przekonać do nowego brzmienia Nightwisha, Jednak bez Tarii wiele stracili ... a nowa płyta, szczerze, mnie nie poruszyła
Ale być możę stetryczały jestem ;p
Nie jestem dziwny ... jestem z edycji kolekcjonerskiej
- mrblack
- Miejscowość: Mazuria
- Motocykl: AWO Simson ver. Military
- VROC: 0
Siemanko
Tylko jak trafisz do sławnego baru "U Kalicha" - wiadomo Szwejk i te klimaty to uważaj na kelnerów : lubią leciec w ciula i cosik gratis dopisać ( tak ze trzy lufy Beherowki do browca).
Hehe nas chciał zrobić swego czasu w jajo cwany pepik ale się mu nie udało
A jak wykumają, że z Polski jesteśta to hoho tak nas tak kochają (tak jak Litwini ) .
Lepiej napierdalać po murzyńsku (angielsku) lub hitlerowsku (Szarik na nich szczekał)
Pepiki mają niemiłosierny żal za noc z 20 na 21 sierpnia 1968 ("Operacja Dunaj" ) i tak nas obsługują .....
Chyba, że cosik się zmieniło - to meldujcie
Tylko jak trafisz do sławnego baru "U Kalicha" - wiadomo Szwejk i te klimaty to uważaj na kelnerów : lubią leciec w ciula i cosik gratis dopisać ( tak ze trzy lufy Beherowki do browca).
Hehe nas chciał zrobić swego czasu w jajo cwany pepik ale się mu nie udało
A jak wykumają, że z Polski jesteśta to hoho tak nas tak kochają (tak jak Litwini ) .
Lepiej napierdalać po murzyńsku (angielsku) lub hitlerowsku (Szarik na nich szczekał)
Pepiki mają niemiłosierny żal za noc z 20 na 21 sierpnia 1968 ("Operacja Dunaj" ) i tak nas obsługują .....
Chyba, że cosik się zmieniło - to meldujcie
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Panie mrblack, zakladam, ze nie wiesz, iz na tym forum bywaja rowniez nasi czescy koledzy, niemieccy zreszta tez. Okreslenia jakich uzywasz, delikatnie mowiac sa niegrzeczne. Proponuje zastanowic sie troszke, zanim napiszesz jeszcze cos, za co trzeba sie bedzie wstydzic.
Pozdrawiam serdecznie Panie mrblack
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Czysta polszczyzna....nie jakiśtam....murzyński......mrblack pisze:że z Polski jesteśta
to meldujęmrblack pisze: to meldujcie
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Popieram w całęj rozciągłości, KrasnalKrasnal pisze:Panie mrblack, zakladam, ze nie wiesz, iz na tym forum bywaja rowniez nasi czescy koledzy, niemieccy zreszta tez. Okreslenia jakich uzywasz, delikatnie mowiac sa niegrzeczne. Proponuje zastanowic sie troszke, zanim napiszesz jeszcze cos, za co trzeba sie bedzie wstydzic.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl