TRISTAR nowy system monitorowania ruchu w Trójmieście.
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
w Warszawie już dawno mieli zamontować radary odcinkowe - skończyło się na samych barierkach nad trasami
myślę, ze TRISTAR jak zostanie wprowadzony skutecznie zapcha i spowolni serwery policji
myślę, ze TRISTAR jak zostanie wprowadzony skutecznie zapcha i spowolni serwery policji
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jak czytam ten artykuł to w pierwszych słowach jest o bezpieczeństwie. A gdzie tu kur.... bezpieczeństwo... Koleiny w drogach takie że jak wjade Vulkanem to ino mi kask widac a oni mi pier..... że bezpieczeństwo = się ilośc fotoradarów na drodze..... Zróbta drogi to będzie bezpieczeństwo i wtedy bedziemy o fotoradarach rozmawiac. Ale to tylko moje zdanie ...SAURO pisze:Sk o i już. Najłatwiejszy sposób na zarabianie kasy
Pozdrawiam z A2 (Pniewy-Poznań, gdzie codziennie do roboty mkne ... )
Ciekawe tylko z jakim marginesem będzie to ustawione? Przecież cały Gdańsk jeździ teraz w granicach 80 km/h i nikomu to nie przeszkadza. Czasami nawet wyprzedzała mnie policja przy tej prędkości.
A przy okazji, jeśli jest ktoś z 3-miasta - jak misiaki w Gdańsku patrzą na motocyklistów na buspasach? Czasem korzystam, ale nie czy przymykają oko. Jak na razie mnie nie zatrzymali
A przy okazji, jeśli jest ktoś z 3-miasta - jak misiaki w Gdańsku patrzą na motocyklistów na buspasach? Czasem korzystam, ale nie czy przymykają oko. Jak na razie mnie nie zatrzymali
zaloze sie ze w tym temacie jest tak samo wszedzie. Zalezy od dnia, czlowieka, relacji z zona, pogody itp. Jednem sie nie doczepi a innego zgnoi.Ogg_v2 pisze:Ciekawe tylko z jakim marginesem będzie to ustawione? Przecież cały Gdańsk jeździ teraz w granicach 80 km/h i nikomu to nie przeszkadza. Czasami nawet wyprzedzała mnie policja przy tej prędkości.
-
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Vulcan 1500
- VROC: 34525
Sheriff, w Czechach się z tym systemem spotkałem. Dzięki bogu od granicy do Pragi goniłem za gościem pracującym w firmie sprzedającej takie urządzenia. Miał facet najnowszy skaner i co chwila przez CB podawał np. "za 400 m po lewej aktywny laser", "zaraz nas minie samochód z włączonym rejestratorem laserowym", "stary radar - aktywny" itd.
Np nie wiedziałem, że pepiki nie muszą jechać za Tobą by Cię nagrać i ukarać za przekroczenie, mają dużo lepsze rejestratory niż w PL i nagrywają Nas jadąc z naprzeciwka. Potem zawijka i za gościem.
Masakra
Np nie wiedziałem, że pepiki nie muszą jechać za Tobą by Cię nagrać i ukarać za przekroczenie, mają dużo lepsze rejestratory niż w PL i nagrywają Nas jadąc z naprzeciwka. Potem zawijka i za gościem.
Masakra
VROC 34525
-
By nie być gołosłownym jechałem z własnym antyradarem. Każdy stary radar o jakim mówił ten czowiek słyszałem u siebie. Laserów już nie widział. Do samej Pragi nie wspomniałem nic o tym, że mam antyradar. Po przejechaniu ok 30 km mój wyłączyłem, gdyż cholera alarmuje nawet przy lepszych kamerach
Przestałem się dziwić czemu tam tak wolno jeżdżą!
Przestałem się dziwić czemu tam tak wolno jeżdżą!
VROC 34525
-
Gdy jechałem to był lipiec i masę kolegów jechało do PL na pomorze (zlot).
Czesi się wlekli noga za nogą, podobnie Węgrzy, reszta cięła ile wejdzie. Co kilka km naszych trzymali
Gość zdradził, że trzeba się trzymać starej trasy gdyż tu jest duuużo mniej patroli i mniej stacjonarnych radarów.
Czesi się wlekli noga za nogą, podobnie Węgrzy, reszta cięła ile wejdzie. Co kilka km naszych trzymali
Gość zdradził, że trzeba się trzymać starej trasy gdyż tu jest duuużo mniej patroli i mniej stacjonarnych radarów.
VROC 34525