Proszę o Pomoc i Info jak kupić Vulcana :)
- Zeus
- Miejscowość: ZIELONA GÓRA
- Motocykl: VN 2000 LT "White Devil"
- VROC: 33589
Jak zakopcił po odpaleniu na niebiesko, tzn, że w komorach spalania pojawił się olej.Brzoza83 pisze:Mam dodatkowe pytanie, odpalałem niedawno EN 500 i przez jakieś 20 sek. dymił na niebiesko, nie bardzo ale dymił. Czy to normalne? dodam że odpaliła bez problemu przy - 15 stopniach
hehe mój plecaczek powiedział że bez oparcia nie jedziefitter pisze:krawatki i oparcia z bagażnikiem nie ma i w tym problem
Najprawdopodobniej uszczelniacze już nie trzymają.
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Trudno to określić lecz wiele czynników może się składać na to że zadymi Ci się z wydechów po odpaleniu zwłaszcza przy takiej temperaturze : długo kręcił zanim odpalił? ssanie? sama temperatura wpłynęła na to? a może i tak być jak pisał Zeus...... niestety ale wtedy to podziękuj i pożegnaj się ze sprzedawcąBrzoza83 pisze:Mam dodatkowe pytanie, odpalałem niedawno EN 500 i przez jakieś 20 sek. dymił na niebiesko, nie bardzo ale dymił. Czy to normalne? dodam że odpaliła bez problemu przy - 15 stopniach
hehe mój plecaczek powiedział że bez oparcia nie jedziefitter pisze:krawatki i oparcia z bagażnikiem nie ma i w tym problem
A z drugiej strony to może jednak warto poczekać, tak jak pisał MTM (wiem że to trudno) dozbierać i kupić coś pewnego....... rozważ to
- mrblack
- Miejscowość: Mazuria
- Motocykl: AWO Simson ver. Military
- VROC: 0
Siemanko
Jak się nie boisz wyzwań to powiem tylko tyle, iż będę swoją Kasię szykował na sprzedaż .....
(Kupa nowych chromów, nowe gmole, aku , uszczelniony układ wydechowy itp...)
Powód: plecaczek boi się latać po naszej daaaawniejszej obcierce i ma traumę
No i koniec sprzęt stoi a w poprzednim sezonie zrobił 500m wokół garaży
I jeszcze kasiora pociebna na dokończenie inwestycji.
I pojawił się ukaz carski: motór pod młotek ....
I tyle ......
All info na priva
Jak się nie boisz wyzwań to powiem tylko tyle, iż będę swoją Kasię szykował na sprzedaż .....
(Kupa nowych chromów, nowe gmole, aku , uszczelniony układ wydechowy itp...)
Powód: plecaczek boi się latać po naszej daaaawniejszej obcierce i ma traumę
No i koniec sprzęt stoi a w poprzednim sezonie zrobił 500m wokół garaży
I jeszcze kasiora pociebna na dokończenie inwestycji.
I pojawił się ukaz carski: motór pod młotek ....
I tyle ......
All info na priva
- mrblack
- Miejscowość: Mazuria
- Motocykl: AWO Simson ver. Military
HEY
Masz rację
Ten sprzęt nie wybacza błędów a tym bardziej braku doświadczenia
Ja jush wsześniej opisywałem próby dosiadywania mej drugiej Żony przez kogoś inszego jak chcesz pobrechać to poszukaj
Heh ale i tak będę szukał dobrych rąk dla Kawci bo za dużo krrrrwawicy poszło aby oddać Ją jakiemuś sparchaciałemu handlarzynie
Pozdrówki 4-All
Masz rację
Ten sprzęt nie wybacza błędów a tym bardziej braku doświadczenia
Ja jush wsześniej opisywałem próby dosiadywania mej drugiej Żony przez kogoś inszego jak chcesz pobrechać to poszukaj
Heh ale i tak będę szukał dobrych rąk dla Kawci bo za dużo krrrrwawicy poszło aby oddać Ją jakiemuś sparchaciałemu handlarzynie
Pozdrówki 4-All
- Brzoza83
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: Kawasaki EN 500
No i stało się
Dziś w godzinach popołudniowych roku pańskiego 2012 stałem się szczęśliwym posiadaczem EN 500 . Moto wszystkim dobrze znane, dosiadane wcześniej przez Fittera.
po długich negocjacjach cena i ilość stawianych przeze mnie kolejek na zlocie została ustalona i mam maszynę u Siebie w garażu
Fotki wstawię jak dodam coś od "siebie" i jak pogoda pozwoli
Dziś w godzinach popołudniowych roku pańskiego 2012 stałem się szczęśliwym posiadaczem EN 500 . Moto wszystkim dobrze znane, dosiadane wcześniej przez Fittera.
po długich negocjacjach cena i ilość stawianych przeze mnie kolejek na zlocie została ustalona i mam maszynę u Siebie w garażu
Fotki wstawię jak dodam coś od "siebie" i jak pogoda pozwoli
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438