I magistra bedziesz miałJa-jo pisze:Ctrl + C i Ctrl + V
Dobreeeemirad pisze:Tak mi przyszło do głowy, czy - tam na wyspie - klawisz enter jest po lewej stronie?
I magistra bedziesz miałJa-jo pisze:Ctrl + C i Ctrl + V
Dobreeeemirad pisze:Tak mi przyszło do głowy, czy - tam na wyspie - klawisz enter jest po lewej stronie?
Ja sobie przenioslem na prawa... dokladnie to samo zrobilem z kierownica motocykla, wszystko dziala...mirad pisze:Tak mi przyszło do głowy, czy - tam na wyspie - klawisz enter jest po lewej stronie?Krasnal pisze:Ja niestety nie mam polskich znakow, przykro mi niezmiernie
A ja sobie roszadke malenka...Mars pisze:Szach mat .Ja-jo pisze:ążźćńłśęó ....już macie teraz Ctrl + C i Ctrl + V
Krasnal..., potrafisz rozłożyć na łopatkiKrasnal pisze:Ja sobie przenioslem na prawa... dokladnie to samo zrobilem z kierownica motocykla, wszystko dziala...mirad pisze:Tak mi przyszło do głowy, czy - tam na wyspie - klawisz enter jest po lewej stronie?Krasnal pisze:Ja niestety nie mam polskich znakow, przykro mi niezmiernie
http://demotywatory.pl/3702448/Najlepszy-programJa-jo pisze:ążźćńłśęó ....już macie teraz Ctrl + C i Ctrl + V