...
ale skoro macie większe doświadczenie to niech zostanie jak jest
![:)](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Gdzie ten chatjanuszek pisze: zapomniałam majtek włożyć
I to jest toRobson pisze:kluski, rolada i modro kapusta" zapijana Keltem.....
Nabes pisze:Wpisuje z dwa lub trzy wyrazy a stron jest od..... dużo. W większości nic nie jest powiązane z zapytaniem.
Robson pisze:Nie chce sie "mondrzyć", ale jak Ktoś chce to zawsze można se pyknąć GG i gadać do woli. Jeżeli osoba po drugiej stronie nie posiada komunikatora, to może nie chce gadać, nie preferuje tego typu kontaktu itp. itd...![]()
Nie wspomnę o fejsach, nk i innych tłiterach, ale tam zawsze można poczytać o dżastinie bibieru i dodzie "zapomniałam majtek włożyć"...
Badger, daj se luz w weekend, odstaw "qwerty(...)" i zabierz rodzinkę na wypasik "łobiod", polecam nasze "kluski, rolada i modro kapusta"zapijana Keltem.....
Macie rację panowie, ja po prostu nie pomyślałem że okienko chatu może służyć do bezsensownych kłótni, pisaniu o dupie maryni itp., sądziłem że to może tylko usprawnić forum dla naszej wygody.... przykład: loguję sie widzę jest kolega to piszę jemu na chacie "Michał to kiedy stykniemy się?" Nie muszę pisac posta, nie musze do niego dzwonić. Mam go na chacie. Przykłady wykorzystania można byłoby mnożyć. Szybka pomoc nowym, zagubionym (w internecie), nieśmiałym forumowiczom itp itdjanuszek pisze:W kwesti "forumowego bazaru" całkowicie popieram Badgera , należę również do innego forum motocyklowego i powiem szczerze , że ta właśnie opcja jest swoistym targowiskiem . Czasami słurzy do rzucania błotem , a bardzo często jest przyczyną banów i wykluczeń z listy użytkowników. Roztrząsane są tam sprawy typu kto ile razy w nocy klepie żonę po tyłku lub , że teściowej soli zabrakło , a jego swędzi tyłek - wielka pomyłka . Właśnie niedawno rozważano zlikwidowanie czatu , bo większość wpisów była typu: "siema z rana , przyjemnego chop do łóżka , zapomniałam majtek włożyć , czy też idę zpalić za 5min jestem..."
Długi Lechu - wspomniałeś o wieku - właśnie z racji wieku nie powinniśmy w takie opcje wchodzić , bo to dopiero byłoby totalne małolactwo i forumowe rozpasanie .![]()
Ale to sie nie rymujeGarciu pisze:MaryniDaromax pisze:Najlepiej opisał to Robson
ja jak mam problem korzystam z PW albo tel. inaczej będzie gadanie o " d....e marynie "
bądź Maryniej