Co jest QFA???
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Okey, w wypadku zginęła również moja koleżanka ze skoków. Będziemy się licytować??
Sauro, grzecznie poprosiłem o unikanie tematów politycznych na tym forum. Rozumiem Twoje emocje ale nie widzę powodu żebyś mnie opieprzał. Nie wiesz jakie poglądy polityczne mają inni użytkownicy i możesz niechcący kogoś urazić....
Jeszcze raz grzecznie proszę - bez polityki na forum!! Okey??
Sauro, grzecznie poprosiłem o unikanie tematów politycznych na tym forum. Rozumiem Twoje emocje ale nie widzę powodu żebyś mnie opieprzał. Nie wiesz jakie poglądy polityczne mają inni użytkownicy i możesz niechcący kogoś urazić....
Jeszcze raz grzecznie proszę - bez polityki na forum!! Okey??
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
to jak mamy OT to zgodzę się z Andrzejem. Od dziś wszystkie tematy polityczne będę kasował. Bezwzględnie, bez sentymentów i bez uprzedzenia. A jak ktoś popadnie w recydywę to posypią się ostrzeżenia. Rządzę się?? Tak, ale tylko w trosce o dobro forum i jego Użytkowników.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Dzięki....Badger pisze:to jak mamy OT to zgodzę się z Andrzejem. Od dziś wszystkie tematy polityczne będę kasował. Bezwzględnie, bez sentymentów i bez uprzedzenia. A jak ktoś popadnie w recydywę to posypią się ostrzeżenia. Rządzę się?? Tak, ale tylko w trosce o dobro forum i jego Użytkowników.
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
jak będziesz agitował na forum to patrz wyżejAbramsm1a1 pisze:A poprzecie mnie jak za 5 lat będę kandydował na prezydenta
jak załatwisz cenę paliwa w bliskich okolicach 2 PLN, to głosuję na Ciebie w ciemno
pie.....lę, nie myję
- Baudolino
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: Lucynka
- VROC: 32426
No to sie panowie ustawiamy w kolejce po ciche kominki. Inspektory pewnie będą miały sprzęta do pomiaru dB. http://www.hotmoney.pl/artykul/kraj-pos ... owym-14456
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Duszek
- Miejscowość: Niemcy
- Motocykl: GL 1500 I
- VROC: 32261
Jacek, toć pisał w jakimś temacie, że znika - urlop - i będzie mial problem z netem.
Pisał to w temacie "chyba ""zdjęcia Fijałkowo"" "
Generalnie damy mu jeszcze 20 godzin luzu, jeśli się nie pojawi - proponuję bombardować jego tel kom. SMS-ami
Generalnie damy mu jeszcze 20 godzin luzu, jeśli się nie pojawi - proponuję bombardować jego tel kom. SMS-ami
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ... Andrzej Ch +
GG : 51000581
GG : 51000581
- Lecho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 Classic
- VROC: 32224
duszek pisze:Jacek, toć pisał w jakimś temacie, że znika - urlop - i będzie mial problem z netem.
I żeby nie było bałaganu, to wnioski urlopowe proszę wysyłać do Papajka