Niestety strasznie nas pilnowali i się nie dałoZombie pisze:Jaco, a wytyczyłes NASZĄ bramkę ciut mniejszą, tak jak Cię prosiłem
Stadion Narodowy
Jaco, ja nie narzekam że źle, że zrobili ten stadion. Bardzo dobrze się stało, że wreszcie mamy w stolicy obiekt sportowy na odpowiednim poziomie. Gdybam sobie tylko że stadion "uniwersalny" lepiej by się sprawdził bo więcej różnorodnych imprez natury sportowej możnaby urządzić (koncerty itp i tak będą). Piszesz że w założeniach miał być uniwersalny ale koszty przerosły. Trochę szkoda, ale patrząc po zdjęciach to w środku rzeczywiście pierwsza klasa.
A swoją drogą jak wspominam Jarmark Europa to jakoś tak (trochę z przekory) mi go brakuje. Miałem okazje poznac go "od kuchni" - inny świat.
A swoją drogą jak wspominam Jarmark Europa to jakoś tak (trochę z przekory) mi go brakuje. Miałem okazje poznac go "od kuchni" - inny świat.
Mechanika - to takie większe klocki Lego
----------
III
----------
III
cieszę sie, że w Warszawie będzie miejsce na koncerciki - i nie trzeba będzie zapitalać do Łodzi albo na Bemowie na "zielonej traffce" stać z nosem do góry...
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
i jestem dumna z mojego Jaca, że brał udział w taaaaakim przedsięwzięciu jak zbudowanie stradionu wiem ile jego to kosztowało
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
No no, ja jestem dumny , że znam Jaca i tę bramke jestem w stanie mu wybaczyćDzidzia pisze:i jestem dumna z mojego Jaca, że brał udział w taaaaakim przedsięwzięciu jak zbudowanie stradionu wiem ile jego to kosztowało
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
"Kilka miliardów złotych kosztowała budowa 4 polskich stadionów na Mistrzostwa Europy w Piłce Nożnej. Po zakończeniu imprezy obiekty będą musiały utrzymywać się nie tylko z działalności sportowej, ale i komercyjnej. Roczny koszt utrzymania każdego ze stadionów to od 10 do nawet 30 mln złotych."Konrad pisze:Dla mnie co byście nie mówili to bez sensu wydana kasa
Jak na razie, to od tego zapisu z 30.01.2012 zminił się już operator Narodowego z racji niby słabego działania w organizowaniu imprez... Nie wróżę dla tych stadionów najlepiej i dla naszej kasy z tego tytułu, ale obym się mylił
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Jeśli o to chodzi to jestem "optymistą".Robson pisze:Nie wróżę dla tych stadionów najlepiej i dla naszej kasy z tego tytułu
Już "na ochotnika" PZU i Lotto podpisały umowę sponsorską ze stadionem w W-wie. W ten sposób pokryte jest już jakieś 50 % rocznych kosztów. Do tego dołączą inne spółki skarbu państwa i nawet się nie obejrzymy jak wspólnie będziemy utrzymywać te obiekty bez konieczności zapewnienia imprez.
Proste? Po to ma się swoich prezesów w spółkach SP.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Eeee, wietnamczycy już dawno zgłosili akces. Jak będzie problem z utrzymaniem stadionu to oni go chętnie zagospodarują. Wieloletnie doświadczenie mająmirad pisze:Już "na ochotnika" PZU i Lotto podpisały umowę sponsorską ze stadionem w W-wie. W ten sposób pokryte jest już jakieś 50 % rocznych kosztów. Do tego dołączą inne spółki skarbu państwa i nawet się nie obejrzymy jak wspólnie będziemy utrzymywać te obiekty bez konieczności zapewnienia imprez.
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...