Goldas Holownik
- SAURO
- Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 30956
Goldas Holownik
nie wiem czy było ....ale zaje fjna rzecz http://www.youtube.com/watch?v=rJJGGqsm ... re=related jak było stawim piwo.
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ
Czemu "hieną" - nie bardzo rozumiem - pierwszy raz spotykam się z takim określeniem profesji holowania , a zajmuję się tym od 14-stu lat...ciężarowe , osobowe .Badger pisze:jakże proste rozwiązanie
zajebisty pomysł
w takim wydaniu mógłbym być "hieną" na holowniku
A co do goldasa holownika to raczej jakaś ściema , albo z krajów trzeciego świata bo w Unii jest to niemożliwe z prostego powodu - "pojazd holowany nie może być cięższy od holującego".
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
dlaczego "hieną" - rzeczywiście jest określenie pejoratywne i może być dla niektórych krzywdzące - a wzięło się to z tego, że w Warszawie często takie lawety stoją przy większych skrzyżowaniach i czekają na dzwona. Oczywiście wybierają tylko takie kolizyjne skrzyżowania. Czyli czekają jak hieny na padlinę.
januszek, żeby nie było, nie miałem na celu nikogo obrazić
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Badger pisze: Wysłany: Dzisiaj 12:35
dlaczego "hieną" - rzeczywiście jest określenie pejoratywne i może być dla niektórych krzywdzące - a wzięło się to z tego, że w Warszawie często takie lawety stoją przy większych skrzyżowaniach i czekają na dzwona. Oczywiście wybierają tylko takie kolizyjne skrzyżowania. Czyli czekają jak hieny na padlinę.
faktycznie jest tak jak mówisz. U nas przy jednym rondzie, do niedawna kolizyjnym (przebudowane) , stały średnio trzy auta Pomocy Drogowej przez cały dzień. I CZEKAŁY...