Moja ślicznotka
- Chopper1993
- Miejscowość: Poznań (Czerwonak)
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 750
- VROC: 0
ano wiesz Chopper, to takie porąbane świry... Ci motocykliści
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Nomad 1600, VN 2000 LT
- VROC: 32428
Prace przy Żizell zostały wstrzymane.
Niestety winda powinna mieć ze 30 cm więcej, (plan był szalony - już widzę minę jakiegoś z sąsiadów, jak by nas zobaczył po otwarciu windy )
Muszę poczekać, bo w garażu jest teraz +3.
Ja dam radę, ale sąsiedzi narazie myślą, że jesteśmy tylko zakręceni na punkcie moto i niech tak zostanie.
Kolejne zdjęcia, jak już ruszę na całego.
Niestety winda powinna mieć ze 30 cm więcej, (plan był szalony - już widzę minę jakiegoś z sąsiadów, jak by nas zobaczył po otwarciu windy )
Muszę poczekać, bo w garażu jest teraz +3.
Ja dam radę, ale sąsiedzi narazie myślą, że jesteśmy tylko zakręceni na punkcie moto i niech tak zostanie.
Kolejne zdjęcia, jak już ruszę na całego.
Włączam silnik, daję kopa
Za mną tylko kurz
Za mną tylko kurz
Chciałabym radośnie ogłosić, że prace przy mojej ślicznotce zostały prawie zakończone.
Wszystko jest już zrobione: kufry zamontowane, podświetlenie działa, lightbary są cofniętę, a lampa wyciągnięta do przodu (teraz jest pięknie ), szyba jest już bez "ozdoby", wszystko jest już podłączone i wszystko działa i świeci się.
No a pedał hamulca ... no mówię Wam ... po prostu jest ... booooooskiiiiiiii.
No i jak tak się chwalę, no to powiem Wam jeszcze ...., że ja sezon mam już rozpoczęty. W niedzielę śmignęliśmy sobie po Warszawie. Ale czad... Ale przyznam się, że pierwszy wyjazd z bramy na ulicę, to miałam .... hm ... troszkę przycykałam. Troszkę postałam, pomyslałam, tak jakoś nie miałam pewności ... ale ... jedyneczka i ... myk ... poszłam. No a potem, to już tylko ..... ... i jazda. Było superancko.
Pozdrawiam
Wszystko jest już zrobione: kufry zamontowane, podświetlenie działa, lightbary są cofniętę, a lampa wyciągnięta do przodu (teraz jest pięknie ), szyba jest już bez "ozdoby", wszystko jest już podłączone i wszystko działa i świeci się.
No a pedał hamulca ... no mówię Wam ... po prostu jest ... booooooskiiiiiiii.
No i jak tak się chwalę, no to powiem Wam jeszcze ...., że ja sezon mam już rozpoczęty. W niedzielę śmignęliśmy sobie po Warszawie. Ale czad... Ale przyznam się, że pierwszy wyjazd z bramy na ulicę, to miałam .... hm ... troszkę przycykałam. Troszkę postałam, pomyslałam, tak jakoś nie miałam pewności ... ale ... jedyneczka i ... myk ... poszłam. No a potem, to już tylko ..... ... i jazda. Było superancko.
Pozdrawiam
ano mam nadzieję na oglądanie w realu niebawem...
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639