VN 900 kupiony co powymieniać
VN 900 kupiony co powymieniać
Moje informacje pochodzą czytając forum, jak się mylę to proszę poprawić. Bardzo proszę o podanie jakiegoś zaufanego sklepu internetowego bo muszę wymienić olej na Motul 5100 T4 ester 10W40 ale filtr już nie wiem jaki, dokupić świece NGK CPR7EA-9, by były na zapas, nie mam pojęcia co do łatania opon, i co jeszcze ?
-
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 900 Custom
- VROC: 31327
Olej proponuję na allegro, świece irydowe a oponom mogą pomóc na jakiś czas np spraye na bazie lateksu, klocki np EBC a filtry? jak dla mnie filtr to filtr. Najważniejsze aby był wymieniany co sezon, ale jeśli masz odmienne zdanie to zawsze możesz dostosować się do zaleceń producenta. Pzdr.
マリウッシュ
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
tutaj znajdziesz filtr do swojego motocykla: http://www.hiflofiltro.com/17.0.html
a kupisz go w praktycznie każdym sklepie z częściami motocyklowymi - a jak będziesz kupował olej to w tym samym miejscu dostaniesz filtr.
co do świec na zapas można - ale co do zasadności zastosowania irydowych była już dyskusja na forum.
łatanie opon: sznury, kołki, jest tego od cholery - spray jest na parę km żeby do wulkanizacji dojechac.
co jeszcze??
apteczka i jakieś zestaw kluczy (jak nie masz oryginalnych)
a kupisz go w praktycznie każdym sklepie z częściami motocyklowymi - a jak będziesz kupował olej to w tym samym miejscu dostaniesz filtr.
co do świec na zapas można - ale co do zasadności zastosowania irydowych była już dyskusja na forum.
łatanie opon: sznury, kołki, jest tego od cholery - spray jest na parę km żeby do wulkanizacji dojechac.
co jeszcze??
apteczka i jakieś zestaw kluczy (jak nie masz oryginalnych)
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Sheriff
- Miejscowość: Koog aan de Zaan
- Motocykl: Versys 1000 GT
- VROC: 30486
Olej filtr jak pisze Badger.
Co do świec Vulcan to nie WSK nie ma potrzeby kupowania świec na zapas.
Jeśli zaś złapiesz kapcia to VN 900 daleko nie pojedziesz bo masz dętki i spreyu nie stosuj bo serwis który będzie Ci koło wulkanizował skasuje Cie podwójnie za wydłubywanie pianki i dentka do wyrzucenia.
Co do świec Vulcan to nie WSK nie ma potrzeby kupowania świec na zapas.
Jeśli zaś złapiesz kapcia to VN 900 daleko nie pojedziesz bo masz dętki i spreyu nie stosuj bo serwis który będzie Ci koło wulkanizował skasuje Cie podwójnie za wydłubywanie pianki i dentka do wyrzucenia.
-
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 900 Custom
- VROC: 31327
kołki ani inny sprzęt naprawczy nie zda się na nic jeśli złapiesz kapcia w jakiejś głuszy. Jak go sam podniesiesz? Na spraju przy spokojnej jeździe pokomasz i paredziesiąt kilosów wystarczająco tyle aby znaleźć warsztat. Wtedy te kilka złotówek więcej na wydłubywanie pianki przyjmiesz z uśmiechem
マリウッシュ
-
- Miejscowość: Miechów
- Motocykl: Vulcan vn 900
- VROC: 0
-
- Miejscowość: Miechów
- Motocykl: Vulcan vn 900
- VROC: 0
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
A TU jest napisane co innego, tzn. że Classic ma koła bezdętkowe. Trzeba to poprawić.Sheriff pisze:A właśnie bo autor Rysio nie sprecyzował jaki to model VN 900 Classic czy Custom?
Oczywiście tylko w Classicu mamy do czynienia z dętką!
Masz rację Marius!
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN