dowcip z morałem
- adamli
- Miejscowość: zielonka k/w-wy
- Motocykl: VN 1600 Nomad
- VROC: 34189
dowcip z morałem
> > Pewnego dnia, podczas pracy nad brzegiem rzeki drwalowi wypadłasiekiera > i wpadła do wody. Drwal usiadł i zaczął płakać.Nagle objawił mu się Bóg > i zapytał:- Dlaczego płaczesz?Drwal odpowiedział, że siekiera mu wpadła > do wody.Bóg zstąpił na ziemię, wszedł do wody i po chwili wyłonił się > zezłotą siekierą.- To Twoja siekiera? - zapytał- Nie - odpowiedział > drwal.Bóg ponownie się zanurzył i po chwili trzymał srebrną > siekierę,pytając drwala czy to jego.- Ta również nie jest moja - odparł > drwal.Bóg po raz trzeci się zanurzył i wyjął z wody żelazną siekierę.- A > może ta?- Tak, to moja siekiera - ucieszył się drwal.Bóg był zadowolony, > że taki uczciwy człowiek chodzi po ziemi i wnagrodę podarował mu > wszystkie trzy siekiery. Drwal wrócił do domuszczęśliwy.Innego dnia > drwal spacerował nad brzegiem tej samej rzeki wraz zżoną. Nagle żona > potknęła się i wpadła do wody. Drwal usiadł nabrzegu rzeki i zaczął > płakać. Ponownie objawił mu się Bóg izapytał:- Dlaczego płaczesz?Drwal > odpowiedział, że żona mu wpadła do wody.Bóg jeszcze raz zstąpił na > ziemię, wszedł do wody i po chwiliwyłonił się wraz z Jennifer Lopez.- To > Twoja żona? - zapytał- Tak - odparł drwalBóg się na poważnie > zdenerwował:- Ty kłamco! To nie jest prawda! To nie jest Twoja > żona!Drwal odparł:- Boże wybacz mi, to nieporozumienie. Widzisz, jeśli > powiedziałbym'nie' gdy pokazałeś mi Jennifer Lopez - wróciłbyś i > wyszedłz Cameron Diaz.Jeśli znowu powiedziałbym 'nie', poszedłbyś trzeci > raz iwrócił z moją żoną - powiedziałbym 'tak', a wtedyotrzymałbym > wszystkie trzy. A ja, Panie, jestem tylko biednymdrwalem. Nie dałbym > rady dbać o trzy żony, dlatego właśniepowiedziałem 'tak' za pierwszym > razem...Jaki z tego morał?Ano morał z tego taki, ze jeśli już mężczyzna > kłamie, to zawsze(!)w pożytecznym i szczytnym celu!!
Kiedy humor ci się zjebie, wsiądź na motor będziesz w niebie ~~~~
VROC: 34189 tel. 511616633
VROC: 34189 tel. 511616633
- Chopper1993
- Miejscowość: Poznań (Czerwonak)
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 750
- VROC: 0
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639