Kiedy ta wiosna?
A my z Jacem wczoraj też włożyliśmy aku do naszych motocykli, no i .... tu chyba zaklnę ze szczęścia: pozapierdalaliśmy sobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jej... teraz bez wulgaryzmów: było piękne słońce, moja Felka płynęła, serce przepełnione szczęściem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to jest właśnie to, po co się żyje!!!!!!! Kocham jeździć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
troszkę może by się podgrzewane manetki przydały... kiedys tam nabędę
jej... teraz bez wulgaryzmów: było piękne słońce, moja Felka płynęła, serce przepełnione szczęściem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to jest właśnie to, po co się żyje!!!!!!! Kocham jeździć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
troszkę może by się podgrzewane manetki przydały... kiedys tam nabędę
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Mój też stoi pod chmurką.... Od tygodnia. Założyłem właśnie bagażnik, lightbar czeka na lampy i czas Sławka . Jutro go odstawiam do Monsterbike'a na wiosenny przegląd i montaż właśnie grzanych manetek.
A potem już tylko
A potem już tylko
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
We wtorek pierwszy raz do pracy, wczoraj odebrany z serwisu. Sezon po krótkiej przerwie (od 6 stycznia) kontynuuję.
MaciekSz
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Remo
- Miejscowość: Kujawy/Mazowsze
- Motocykl: VN 1700 Classic Tourer
- VROC: 22969
No to pierwsze 100 km w tym roku nawinięte
Uff! Warto było czekać
Uff! Warto było czekać
"Nie ma takiego okrucieństwa ani niesprawiedliwości jakich nie dopuściłby się rząd z chwilą gdy zabraknie mu pieniędzy". Alexis de Tocqueville
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
130 km dzisiaj, oj warrrto warrrto. Zaraz śmigam dalej
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
JA DOLE, aleSZ JAZDA
Otworzyliśmy dziś z Długim Lechem sezon. Jeździłem, wciągu dnia na 3 motorkach Vn1500, EN500, CB750. Przeżycia niesamowite. Dzięki Bogu, że się zaczęło się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kocham wiosnę !!!!!
Otworzyliśmy dziś z Długim Lechem sezon. Jeździłem, wciągu dnia na 3 motorkach Vn1500, EN500, CB750. Przeżycia niesamowite. Dzięki Bogu, że się zaczęło się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kocham wiosnę !!!!!
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
Clarence Budington Kelland
-
- Miejscowość: Mikołów
- Motocykl: VN 900 Custom 2010,
- VROC: 0
uhh, ja tez wyciagnalem zelastwo z garazu, jako ze dopiero robie prawko i ucze sie jezdzic, zaliczylem dzisiaj pierwsza jazde na Vulcanie i najezdzilem sie tyle ze mie dpa boli.
Z poczatku bylo dziwnie jakos tak inaczej, na kursach jezdze hondą 250:)
No wiec z poczatku: o rany jaki ten VN ciezki, o jejku, jak trodno skreca, no a za 5 kilometrow, o rany jakie to wygodne, i w lusterkach wszystko widac,kierownica jak nalezy, biegi pod noga na miejscu,niczego nie trzeba szukać:), Tak fajnie sie jechało ze wypalilem ponad jeden bak, ponad 500 kilometrow najezdzilem, w sumie to pierwsze 500 km tego motora i moje na czyms konkretniejszym niz 250tka:)
Jezdzi sie super, ja spokojny czlowiek jestem wiec spodobala mi sie jazda 70-90 na godzine, natomiast masakra w jaki sposob puszki wyprzedzaja, nie wlaczaja kierunkowskazow, jedna wyprzedxzala mie tak blisko ze lusterkiem szmyrnala mie po rece, o mala nie zaliczylem szlifa. Ogolnie trzeba miec oczy dookola glowy.
XCzlowiek jedzie spokojnie i chce cieszyc sie zyciem i stale musi uwazac zeby inni nie zamordowali.
Z poczatku bylo dziwnie jakos tak inaczej, na kursach jezdze hondą 250:)
No wiec z poczatku: o rany jaki ten VN ciezki, o jejku, jak trodno skreca, no a za 5 kilometrow, o rany jakie to wygodne, i w lusterkach wszystko widac,kierownica jak nalezy, biegi pod noga na miejscu,niczego nie trzeba szukać:), Tak fajnie sie jechało ze wypalilem ponad jeden bak, ponad 500 kilometrow najezdzilem, w sumie to pierwsze 500 km tego motora i moje na czyms konkretniejszym niz 250tka:)
Jezdzi sie super, ja spokojny czlowiek jestem wiec spodobala mi sie jazda 70-90 na godzine, natomiast masakra w jaki sposob puszki wyprzedzaja, nie wlaczaja kierunkowskazow, jedna wyprzedxzala mie tak blisko ze lusterkiem szmyrnala mie po rece, o mala nie zaliczylem szlifa. Ogolnie trzeba miec oczy dookola glowy.
XCzlowiek jedzie spokojnie i chce cieszyc sie zyciem i stale musi uwazac zeby inni nie zamordowali.
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639