domyślam się że nie kupię na targu bo gdyby były to już bym miałThomas pisze:Tego nie kupisz na targu , najbliżej masz do kolegów z pod skrzydła zachodniego oczywiście jak się z nimi spotkasz oni Ci wytłumacząChopper1993 pisze:A jak można zdobyć takie fajne naszywki ?
Prospect w TVN
- Chopper1993
- Miejscowość: Poznań (Czerwonak)
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 750
- VROC: 0
- Chopper1993
- Miejscowość: Poznań (Czerwonak)
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 750
- VROC: 0
Muszę dodać, że migawka Maćka pleców jest z akcji pt "Ja Motocyklista" inicjatywa Fundacji Jednym Śladem (zresztą w materiale występuje prezes Krzysiek Rzepecki) pokazanie motocyklistów w stroju roboczym (tak jak chodzimy do pracy) i stroju motocyklowym - być może było to w materiale - ale ja oglądałam go bez głosu no i oprócz Maćka udział wzięli z Vulcanerii Sławek i Jaco, no i jeszcze z Anielic Ola i ja, sporo Klubów wzięło w tym udział, plakaty z naszymi wizerunkami mają być wystawione na wiosne na Krakowskim Przedmieściu na warszawskiej Starówce
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
a w poniedziałek chya nawet byłeś u nas, mogli poczekać by nagrać jak przechodzisz przez nasz prógMaciekSz pisze:Ło... Faktyczne ja i mój młodszy młody
Szkoda, że w takim materiale. Dobrze, że w pozytywnym aspekcie.
I Zdzisiek z Monsterbike'a. I Ninja 250. Tak się dzisiaj zastanawiałem u nich, kto i jak ją roz...ył na początku sezonu...
Isio
www.monsterbike.eu
www.monsterbike.eu