HPS 447A Patrol Line
HPS 447A Patrol Line
Witam! Czy ktoś z Was nie ma skanu pełnej, nie tylko schematu, instrukcji, polskiej albo angielskiej do w/w wersji alarmu??? Drugi dzień kopię w necie i albo znajduję włoską wersję albo muszę babrać się w różnych ankietach, sms-ach, linkach, pop up-ach, a finał jednaki, czyli NIC . Będę niezmiernie wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
daj mi info na meila - to Ci podrzucę.
z drugiej strony zawsze najlepiej jest się zgłosić do producenta lub krajowego importera
ja tak zrobiłem i mam.
z drugiej strony zawsze najlepiej jest się zgłosić do producenta lub krajowego importera
ja tak zrobiłem i mam.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Badger, WItam, na wstępie krótkie "nowy jestem - dzień dobry" jak w tyt postu, szukam tegoż manulala - poadł przez zimę accu w vn900 A serwis chce pieniądze za reset alarmu. jeśli można prosić manula i ew radę jak resetować alarm HPS 447A, mail jest widoczny (chyba) niemniej podaję andrzej.bak@vp.pl.
THX
pozdr.
THX
pozdr.