Uchwyt aparatu na kierownicę
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
Uchwyt aparatu na kierownicę
Zamontowałem dzisiaj uchwyt za 35 zł na kierownicę do aparatu. Byłem ciekaw czy zda on egzamin. Czy aparat będzie drżał. Myślę że efekt jest zadowalający, jakość filmu mogłaby być lepsza, niestety jest tylko 640x480.
http://www.youtube.com/watch?v=8xTdqaHF ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=8xTdqaHF ... e=youtu.be
Ostatnio zmieniony sob kwie 07, 2012 przez Długi Lech, łącznie zmieniany 1 raz.
- Długi Lech
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Świetna przejażdżka po mieście dla oglądających. Jakość ok., przy słońcu będzie bardziej kolorowo, myślę. Zaskoczony jestem brakiem drgań: uchwyt czy stabilizacja obrazu?
Temu białemu dukato trzeba było zdjąć lusterka. I tak ich nie używa, albo cham, na jedno wychodzi.
Temu białemu dukato trzeba było zdjąć lusterka. I tak ich nie używa, albo cham, na jedno wychodzi.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
A to jeszcze szybko zapodaj, gdzie ten uchwyt kupiłeś...
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Długi Lech
Mirad, uchwyt zamocowany na sztywno to chyba stabilizacja Olympusa swoje robi, a i nowo zalany olej w lagach też Co do kolorów to fakt, w Białymstoku jeszcze wczesna wiosna brak zieleni i dzisiaj było pochmurno.
Uchwyt kupiłem a aledrogo. Jest przystosowany do kierownicy max 2,5 cm, ale na nasze calowe można śmiało przykręcać i trzyma się.
Link na allegro http://allegro.pl/statyw-uchwyt-rowerow ... 29234.html
maja jeszcze 38 sztuk.
Uchwyt kupiłem a aledrogo. Jest przystosowany do kierownicy max 2,5 cm, ale na nasze calowe można śmiało przykręcać i trzyma się.
Link na allegro http://allegro.pl/statyw-uchwyt-rowerow ... 29234.html
maja jeszcze 38 sztuk.
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
to się nazywa informacja obywatelska - jakbyś się decydował to chetnie pomogę, mam znajomych w policji w BiałymZeus pisze:A tego gnojka z busa nadałbym na MO
Wiem, że policja interweniuje z takich filmików.
tylko filmik trzeba wyedytować do niezbędnego minimum, zeby przy okazji czegoś na autora nie znaleźli
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Garciu
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: VN 1700 Classic LT
- VROC: 34722
Dla mnie jakość zadowalająca.Gdybyś jednak podobny filmik próbował skleić podczas przejażdżki po poznańskich drogach,gwarantuję że aparat długo by nie gościł w uchwycie
Jestem pod wrażeniem jakości nawierzchni w Twoim mieście.
A palant z Ducato to podręcznikowy przykład ignoranctwa
Jestem pod wrażeniem jakości nawierzchni w Twoim mieście.
A palant z Ducato to podręcznikowy przykład ignoranctwa
Pozdrawiam,
Garciu.
Garciu.
-
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
mUSzĘ PRZYZNAĆ, ŻE JESTEM POD WRAŻENIEM. Jakość OK, szyba nie przeszkadza a nawet pomaga, bo jak tu odkleić z obiektywu komara bez uszkodzenia komara
Wibracji nie widać. Ogólnie 4+. Zatety- można zrobić dokumentację z ostatnich chwil żywota motocyklisty Jeb...ne Ducato.
Wibracji nie widać. Ogólnie 4+. Zatety- można zrobić dokumentację z ostatnich chwil żywota motocyklisty Jeb...ne Ducato.
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
Clarence Budington Kelland